Ostalo

Odsad ćemo se moći gledati uživo na Facebooku

Osnivač Facebooka Mark Zuckerberg dugo je planirao snažnije udariti na Google, jednog od svojih najjačih konkurenata, a to je i učinio.

K. T.
07.07.2011 06:58

Odlučio je surađivati zajedno sa Skype-om i omogućiti svojim korisnicima komunikaciju i putem video veze. Korisnici su ovu "novotariju" mogli ispobati već sat nakon predstavljanja.

Pretpostavlja se da je ovaj Zuckerbergov pothvat loptica bačena natrag nakon što je prije nekoliko dana pokrenut Google+ društvene mreže.

Postojalo j više glasina, od kojih su se dvije odnosile na aplikacije i nisu zvučale inventivno niti revolucionarno. Mogućnost video veze na Facebooku je snažan udar na Google Hangout, ali i iznimno korisna stvar zasve korisnike, kojih u svijetu ima 750 milijuna.

Postojale su tri glasine, od čega su se dvije odnosile na aplikacije i nisu zvuče previše fenomenalno ili revolucionarno. Naime, korisnici iPada i iPhonea već godinu dana čekaju aplikacije za svoje uređaje, što od osnovne za bolje korištenje društvene mreže, što one za lakšu razmjenu fotografija.