Ostalo

Oglasila se Kićina 'crna žena': 'Zamolio me da mu obećam da ćemo na nebu biti zajedno'

"Zbog jedne divne crne žene" jedna je od Kićinih najvećih balada. Posvetio ju je mladenačkoj ljubavi, Beograđanki Mirjani Antonović koju je upoznao tijekom turneje po Americi.

Tabloid.hr
13.11.2020 16:00

Jutros je u 6:50 sati u bolničkoj sobi zagrebačkog KBC-a preminuo 76-godišnji glazbenik Krunoslav Kićo Slabinac .

Glazbena legenda u bolnicu je stigla još početkom kolovoza i to zbog koronarne bolesti koja mu je zahvatila krvne žile. Unatoč uspješnom zahvatu tijekom kojeg su mu ugrađene tri premosnice, oporavak se zakomplicirao jer mu rana na prsnom košu nije zarastala kako treba.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Iza sebe je ostavio velika djela po kojima će ostati zapamćen zauvijek, a pjesma "Zbog jedne divne crne žene" jedna je od njegovih najvećih balada. Posvetio ju je mladenačkoj ljubavi, Beograđanki Mirjani Antonović koju je upoznao tijekom turneje po Americi.

Nekoliko su godina održavali vezu na daljinu, ali ljubav nije potrajala. Ona se nije planirala preselici u Hrvatsku, kao što ni Kićo nije htio u SAD. Tada ga je ostavila i slomila mu srce.

Ali, prije nekoliko su se godina ponovno sreli. Ona je u Zagrebu promovirala svoju knjigu "Ovo nisu istine", a iako se premišljao da ne povrijedi svoju prijateljicu s kojom je 20 godina u vezi, Kićo se ipak našao sa svojom Mirjanom koju tada nije vidio 40 godina.

Prekrasna crnka i dalje kao da je u cvijetu mladosti te na društvenimn mrežama često dijeli svoje fotografije, a sada se oglasila u vezi Kićine smrti.

"Dragi moji prijatelji. Javili su mi da je naš Kićo Slabinac preminuo. Danas smo izgubili veliku legendu, prijatelja, voljenu osobu i velikog coveka. Par dana prije nego što je trebao u bolnicu, Kićo me je zamolio da mu obećam da ćemo u ne bu biti zajedno. Obećao mi je da će me nazvati čim otvori oči. Nažalost to se nije desilo, što je bilo veoma zabrinjavajuće. Mnogo će nam svima nedostajati, a posebno meni.
Saučešće njegovoj porodici", poručila je na Facebooku pored svoje fotografije iz mladosti.