Play ponuda
Play ponuda
ivo kovačević

OGLASIO SE OTAC NESTALE MARIJANE: 'Ne želim još s time izlaziti u javnost, ali kad bude trenutak...'

Nakon što je u nedjelju ujutro u koritu rijeke Save pronađeno tijelo, oglasio se otac nestale Marijane Seifert

Image
T.M. / 18.10.2022. u 9:37
Play ponuda

Otac Marijane Seifert, Ivo Kovačević oglasio se za Slobodnu Dalmaciju nakon što je u nedjelju ujutro u koritu rijeke Save pronađeno tijelo nepoznate osobe. Policija je izvijestila da je tijelo prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje će se dalje utvrđivati okolnosti smrti i identitet osobe. Nakon što je spomenuta vijest objavljena u medijima, mnogi su na društvenim mrežama posumnjali da je riječ o nestaloj Marijani koja se proslavila prije 11 godina u regionalnom Big Brotheru.

''Kad smo čuli da je jučer u Savi pronađeno tijelo nepoznate osobe, supruga i ja samo smo se blijedo pogledali i protrnuli. Cijela protekla noć za nas je bila neizvjesna, nismo oka sklopili. Spremali smo se ići u Zagreb na identifikaciju tijela, međutim danas su nas nazvali iz policije i kazali da to nije naša Marijana. Riječ je o starijoj ženskoj osobi'', rekao je Ivo za Slobodnu Dalmaciju pa dodao:

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/301d5d96-c74a-11ec-8b24-0242ac120015/v/250b251e-2baa-11ec-b283-3a925a8303a3/1024x683-250c84c2-2baa-11ec-acfc-3a925a8303a3.jpeg?v=Sat%20Apr%2030%202022%2008:05:51%20GMT+0200%20(Central%20European%20Summer%20Time)

''Žao nam je bilo čije smrti. Ovo nam je dalo kakvu-takvu nadu, ne mogu vam ni opisati kako se osjećamo proteklih šest mjeseci. Svaki nam je dan borba i svoje smo živote posvetili traganju za istinom. Želimo da se dozna što se točno dogodilo našoj kćeri i siguran sam da ćemo to doznati. Puno je raznih teorija i kontradiktornosti od te kobne noći kad je Marijana nestala. Ne želim još s time izlaziti u javnost, ali kad bude trenutak spreman sam iznijeti sve informacije kojima moja obitelj i ja u ovom trenutku raspolažemo. One bi vas mogle šokirati, no još nije vrijeme da o tome govorim, ne mogu dok ne prikupimo sve dokaze'', dodao je Ivo.

Za kraj je rekao kako on i supruga neće dozvoliti da se Marijanin slučaj zaboravi, a tragat će za istinom dok su živi. ''Nadam se da će nam zdravlje to dopustiti, jer smo oboje na izmaku snaga, a ovo sve nam je nepovratno uništilo živote. Apeliram još jednom da ne zaboravite na moju kćer i da pišete o njezinom nestanku, a nadležne službe bih zamolio da ne češljaju samo područje rijeke Save, nego da svoju potragu prebace i na kopno. Nažalost mislim da to uzalud govorim, jer je potraga odavno prekinuta, za njih je to riješen slučaj! Žalosno je da za mene, 30 postotnog hrvatskog ratnog invalida, nadležne institucije nemaju sluha. Evo, ovim putem najavljujem da ću uskoro doći štrajkati i kampirati dan i noć ispred policijske stanice na zagrebačkim Krugama koja se bavi slučajem Marijane. Ponijet ću sa sobom vreću za spavanje i biti tamo sve dok mi se ne kaže prava istina''. rekao je Marijanin otac za kraj.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
sretan rođendan

Sjećate se pjevačice iz grupe E.N.I.? Nakon raspada grupe posvetila se solo karijeri, a prije nekoliko godina doživjela najveću sreću

Play ponuda

Više s weba