Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GODINE NISU VAŽNE

Olimpijka Dara Torres izgleda bolje nego prije 20 godina

Plivačica se slikala za ženski magazin koji slavi žene iznad 40-te te je najavila da će možda i u 45. godini na Olimpijadu.

M.K.S./ 17.3.2009. u 9:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

MANALAPAN - Američka plivačica Dara Torres, koja je na ljetnim Olimpijskim igrama 2008. godine osvojila tri srebrne medalje, ne prestaje iznenađivati. Iako ima 42 godine pristala je na fotoession za naslovnicu ženskog časopisa "More".

To je časopis koji slavi žene iznad 40-te. Daru su odabrali zato jer je na Olimpijadi iza sebe ostavila daleko mlađe kolegice, a kad se pogledaju snimke ili fotografije vidi se i zašto. Sama kaže da se u 40-ima osjeća najbolje do sada.

"Puno sam više fit u 40-ima, nego što sam bila kad sam imala 20 i nešto godina. Čak i ako uzmete moje fotografije na kojima sam 20 godina mlađa, vidi se da su one neusporedive. Osjećam se sjajno, osjećam da sam u najboljem dijelu svoga života. Mislim da su godine samo brojke, zaista nema veze koliko ste stari", ponosno pojašnjava Torres.

Uskoro će se u prodaji naći i njezina knjiga "Godine su samo brojke: Dosegnite snove u bilo kojem razdoblju svoga života".

Torres još uvijek nije odlučila hoće li se natjecati i na sljedećoj Olimpijadi, kada će joj biti 45 godina.  

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zgodna marija

Jednostavna, tiha i potpuno zaštićene privatnosti: Bišćanova supruga jedna je od najsamozatajnijih poznatih Hrvatica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba