Ostalo

Oliver i Gibonni pokazali veliko srce: od prodaje novog albuma donirali 50.000 kuna SOS dječjem selu Lekenik

Oliver i Gibo zajedničkim su snagama vratili osmijeh na lica malih štićenika SOS dječjeg sela Lekenik. Od prodaje svog albuma Familija dječici su donirali 50 tisuća kuća

Silvija Štrbac
24.11.2016 18:18

Uloge su se malo zamijenile. Oliver i Gibo ovaj su se put našli u publici, uživajućiu priredbi koju su im pripremila djeca SOS dječjeg sela Lekenik.

Dva pjevača nisu mogla sakritioduševljenje, a ni suze. Jer teško je ostatihladan na djecu koja žive bez roditeljske skrbi.

"Dok su ovako čisti i neiskvareni, nikakvi i nikome ne pripadaju nego su čiste slobode u glavi, onda treba biti s njima. Treba onda biti s njima najviše", smatra Oliver.

Oliver i Gibo od prodaje albuma Familija" djeci su donirali 50 tisuća kuna.

"Vrijedno je divljena svega ovo što ljudi rade u Lekeniku u ovih zadnjih 20 i koliko godina. Ali nekako sam miran kad znam gdjenovac ide i da je upotrijebljenza prave stvari", kaže Gibonni.

Nije im bilo teško ni održati koncert samo za njih.

"Malo sam i svjestan da postoji velikarazlika u dobi pa se pitamhoće li baš ono razumjetibaš ove neke teške teme pjesama, aline znam, mislim dadjeca to totalno shvaćaju otvorenog srca", smatra Gibonni.

Oliver voli djecu. I sam je otac tri sina, ali i četvero unučadi.

"A tri sina su dosta. Mogli bi oni još djece napraviti. A jedno je na putu, znači peto. Tako da će bit još puno djece", kaže Oliver.

Gibo se prisjetio kakav je bio kao dijete.

"Ne mogu za sebe reći da sam bio zločesto dijete ni da sam bio dobro. Mislim neko skroz prosječno."

"Kao dijete sam sam bio pod jakim utjecajem svoje starije sestre kojoj sam beskrajno zahvalanza sve", kaže Oliver.

Baš kao što su nezbrinutimališani zahvalni svojoj SOS mami.

"Ovakvo humano zanimanje može odabrati svatko tko ima srce. Svi mi imamo srce , samo ovisi o nama koliko ga dajemo", kaže Mira Božićević.

Uskoro je vrijeme darivanja. Koa što su Gibo i Oliver darovali srcem, možete i vi. Potrebno je samo malo se osvrnuti oko sebe i sigurno ćete pronaći nekoga kog možete razveseliti. Malenim darom. Kao što su djeca Lekenika razveselila Gibu i Olivera crtežima.