Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
velika disciplina

Olja Vori progovorila o životu uz Igora i djecu: 'Naš život je jako dugo zahtijevao ritam planiranja svega u danu'

Zahvaljujući životu uz profesionalnog sportaša, Olja je postala jako vična organizaciji i planiranju, a to joj pomaže i danas - kada na taj način provodi zdrave navike za sebe i svoju obitelj

Image
B.M./ 30.9.2022. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Olja Vori žena je raznih interesa, modna ikona i supruga našeg proslavljenog rukometaša. Budući da je medicinske struke, rado je ova dama posjetila otvorenje jedne ugledne poliklinike, i to na njihovoj novoj adresi. Za uređenje iste odgovaran je arhitekt Ante Vrban, a Olja - ljubiteljica zdravlja i ljepote - uživala je u ambijentu. U razgovoru za RTL.hr otkrila je svoje oduševljenje prostorom.

"Prekrasno je, nisam ništa manje ni očekivala s obzirom na to da znam kako su tekle pripreme, koliko su dugo pripremali. Od njih kao iskusnih i vrhunskih liječnika nisam očekivala ništa manje ni u uređenju prostora", ispričala nam je Olja. Ova dama sama je uvijek savršeno iskombinirana i na svoj izgled zaista puno pazi. I ne samo na to. Olja je vlasnica dviju diploma, puno ulaže u obrazovanje i konstantno ulaže u sebe. Tajnu svog uspjeha otkrila je za naše čitatelje. "Iz dana u dan živim punim plućima 24 sata dnevno, a vi ste rekli da se dobro snalazim - pa eto", kroz smijeh je komentirala zgodna gospođa Vori.

Ne sprječavaju je obaveze ni u vječnoj igri s modom. "Za moj outfit sam, kao i uvijek, odgovorna ja. Sam svoj majstor. Inspiraciju pronalazim u danu, kakve sam volje taj dan. Uglavnom sam vedra i vesela, a ako i nije neki moj dan - onda ga popravim nekom bojom, treningom… I onda je opet sve po starome - dobro", jasna je Vori. U svoj životni ritam uvijek nastoji dodati treninge i živjeti zdravo. "Zdravo se hranim, imam dvoje djece i život uz profesionalnog sportaša koji je trajao jako dugo zahtjeva nekakav ritam da imamo sve isplanirano u danu. Svatko ima nešto što ga veseli, a meni je to trening. Netko nema vremena ili je umoran, a meni je to, volim reći, gimnastika za mozak", zaključila je šarmantna Olja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
JOŠ UVIJEK JE PITAJU ZA NJEGA

Alex o Borisu: 'Kako bi mi slomio srce? Pa ja sam njega godinama odbijala, a ne obrnuto'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba