Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
CIJENA VJEČNE MLADOSTI

On će promijeniti vaš izgled bez ijednog reza!

Imperativ mladolikog izgleda obilato puni džepove plastičnim kirurzima, no čini se da se do zategnutog lica, punijih usnica, pa čak i do povećanja grudi može i bez injekcija i noža. Može li bioenergija uistinu učiniti čudo?

RTL/ 27.9.2012. u 18:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mnogi bi s vragom odmah potpisali ugovor o vječnoj mladosti, ali kad to već ne ide onda ugovore potpisuju s plastičnim kirurzima. Barem oni koji ne poznaju bioenergetičara koji tvrdi da će vas pomladiti bez ijednog reza.  

"To je pomlađivanje pomoću bioenergije pomlađivanje u stvari stanica pomoću bioenergije", izjavio je bioenergetičar TomislavZih.

Tretman počinje kao na pravom make overu – snimkom za rubriku prije i onda vas uzme kao što kipar uzme komad gline. I tvrdi - može učiniti gotovo sve – riješiti vas bora, ispravati vam nos, povećati usnice, stanjiti tijelo, pa čak i povećati grudi.

I to za dva broja, dodaje uz smješak. A dok se on smješka, mnogi se podsmjehuju. Jednostavno ne vjeruju da njegova bioenergija može vratiti mladost.

"Iskreno govoreći, bio sam vrlo skeptičan prema svemu tome onako, kao ajde ok, još jedan u nizu od čudaka", tvrid bivši maneken Daniel Petar Birčić.

No, nakon tri tretmana kod Tomislava, sad u čudu gleda svoju snimku od prije. Posebice bradu koja je, kaže, napokon na mjestu.

Više pogledajte u prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kraljica estetskih operacija

UZNEMIRUJUĆE! Splitska influencerica Ela Jerković objavila fotografije nakon alergijske reakcije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba