Ostalo

On putuje svijetom i živi punim plućima kako bi nama pokazao da je život pustolovina

Andrew Ling svojim fotografijama nastoji ukazati modernom čovjeku kako se isplati živjeti punim plućima, daleko od političkih malverzacija i komentara na društvenim mrežama

vijesti.hr
12.10.2016 12:14

Dok je odrastao Andrew Ling se nije bojao visina i pauka kao većina njegovih vršnjaka. On se plašio da će mu život proći bez da istraži sve što mu ovaj svijet nudi. Stoga, danas 23-godišnji Andrew putuje svijetom i nastoji njegovu ljepotu dočarati drugim ljudim potičući ih tako da žive izvan okvira.

Pročitajte još
Američki fotograf upustio se u pustolovinu svog života: od adrenalina i strasti stvorio 'nešto'

On smatra kako ljudi danas doba često upadnu u žrvanj modernog doba i dane provode frustrirajući se oko izjava političara i komentara na društvenim mrežama. Ling je odlučio isključiti se iz toka neprestano dolazećih informacija i osjetiti čari prirode.

U usporedbi s planinama, rijekama, morima i pašnjacima, čovjek je samo mali dio slagalice na Zemlji. Takvu perspektivu ovaj mladić želi dočarati fotografirajući se na mjestima koje obilazi.

"Ponekad se moramo sjetiti koliko smo zapravo mali kako bismo cijenili prekrasna mjesta koja se nalaze svuda oko nas", kazao je Andrew.