Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZABORAVITE PREDRASUDE

Ona je jedina vozačica autobusa u Dalmaciji

Žena za volanom automobila nije rijetkost, ali za volanom autobusa ipak jest. Zvjezdana iz Velima, malog mjesta u biogradskom zaleđu zapravo je jedina profesionalna vozačica autobusa u Dalmaciji.

RTL/ 15.4.2013. u 18:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Torbicu na rame i na posao. Uobičajeni radni dan za Zvjezdanu počinje u autobusu. Žena za volanom odavno nije nikakvo čudo, ali žena za volanom autobusa u Dalmaciji ipak je rijetkost.

"I za nas ovdje je to novina. Ipak je to mala sredina", govori nam ZvjezdanaVunić iz Velima.

Jedina profesionalna vozačica autobusa u Dalmaciji navikla je da joj se ljudi čude. Uvijek ima smiješnih situacija

"Jednom je u autobus ušao čovjek srednjih godina, a kad me vidio se prekrižio i rekao: 'Bože, sve sam mogao doživjeti, ali da će me žena voziti nisam mogao ni sanjati'. No, kad je izlazio van pružio mi je ruku, zahvalio se i rekao: 'Svaka čast'", opisuje Zvjezdana.

Ova simpatična i zgodna 32-godišnjakinja vozi kombije, mini buseve i velike autobuse u obiteljskoj tvrtki u kojoj su vozači i njezin muž, djever i svekar.

Autobus je od samog početka odredio sudbinu Zvjezdane i supruga Dinka i povezao ih.

"Upoznali smo se 1996. kad sam vozio izlet u Međugorje u kojem je ona bila kao putnica. Dogodilo se to što se dogodilo, a rezultat je troje djece", kaže Dinko Vunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svekar za snahu ima samo riječi hvale. On joj je bio najveća potpora dok je polagala vozačke ispite. Dobro su je i bez ikakvih predsrasuda prihvatili i kolege vozači. Djeci koju svaki dan vozi u školu teta za volanom nije nikakvo čudo.

A super vozačica između vožnji na četiri linije koje održava stigne biti i domaćica i majka. Za volanom joj je kaže još i najlakše.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba