Ostalo

Ona je predivan model, ali i sjajna liječnica! Tko je atraktivna Suzana o kojoj ovih dana svi pričaju?

Njezini dani sastoje se od izvođenja različitih estetskih tretmana, a danas je samo za naše kamere, klijentici ubrizgavala hijaluronske filere

Filip Šerić
14.11.2021 19:30

Proteklih dana svi su se raspisali o lijepoj prijateljici Nives Celzijus . Njezino ime je Suzana Smoljo , liječnica je estetske medicine, a u slobodno vrijeme model.

Ovo je Nives Celzijus na reviji Snježane Schillinger , no tko je pored nje? Tko je lijepa prijateljica o kojoj su se svi raspisali proteklih dana?

Njezino ime je Suzana Smoljo, a osim što se druži s Nives Celzijus, liječnica je estetske medicine. Trideset i četiri su joj godine, a uskoro otvara i vlastitu polikliniku. Njezini dani sastoje se od izvođenja različitih estetskih tretmana, a danas je samo za naše kamere, klijentici ubrizgavala hijaluronske filere.

"Danas ću vam pokazati tretman hijaluronskim filerima na mojoj klijentici koja ima 49 godina. Plan nam je napraviti danas popunjavanje središnjeg dijela gdje je izgubila dosta volumena, malo zategnuti čeljust i obraze, malo bradu protudirati. Kao što vidite, naočigled se samo tkivo puni i bore ublažuje", rekla je Suzana Smoljo

"Evo naš tretman je završio. Aplicirali smo jedan mililitar u obraze, jedan mililitar u čeljust, jedan mililitar u bradu i još smo dodatni mililitar stavljali u područje gdje je najviše volumena izgubila tako da smo ukupno aplicirali 5 mililitara", pojasnila jeliječnica estetske medicine

No tko je Suzana privatno? Lijepa Sinjanka sretno je slobodna, a ako želite osvojiti njezino srce, ovo su kriteriji koje morate ispuniti.

"Volim inteligentne muškarce sdobrim smislom za humor. Nekoga tko je smiren i tko bi imao dosta emotivnog kapaciteta i empatije, da bude osjećajan. ako ćemo gledati fizički, volim sportske tipove. Znači netko tko se brine o svom izgledu, tko redovito vježba i tako jer sam i sama takva. Uprincipu volim taj fitness, volim uvijek biti koliko mogu biti u formi, tako da bi voljela da i moja druga polovica bude takva", priznala nam je.

Ali Suzana je i jedna od rijetkih liječnica koja se u slobodno vrijeme bavi modelingom. Mi smo je ulovili u pripremama za photosession gdje će biti zaštitno lice za kampanju dizajnerice Ivane Jurić .

"Jesi pripremila kakve haljine?", pitala je Suzana.

"Jesam, naravno, spremne su tri haljine pošto imamo to snimanje za tri dana tako da bi ti sad pokazala sve što imamo pa da krenemo s tim", rekla joj je Ivana Jurić.

Suzana i Ivana odabrale su tri glavne haljine za snimanje. Pa ako je sve spremno, a je, neka modna revija krene!

"Prelijepa si, jesi ti zadovoljna?", zapitala je Ivana Suzanu.

"Jesam, mislim da će nam ova biti jako lijepa!", odgovorila joj je Smoljo.

Ako vam se ova svidjela, pogledajte tek sljedeću!

"Predivno", misli Ivana.

"Jako mi je lijepa haljina, da!", pojasnila je Suzana.

Nakon dvije duge, vrijeme je za jednu kratku crvenu haljinu! Suzana, jesi spremna?

"Suzana, spremna si, sve tri varijante ti savršeno stoje, jesi ti zadovoljna?", pitala ju je Ivana.

"Ja sam jako zadovoljna, em su moje nijanse, boje, modeli, tako da sam u potpunosti zadovoljna! ", tvrdi Suzana.

A kako i ne bi bila zadovoljna kada rezultati izgledaju ovako!Čini se da nema toga što lijepoj Suzani ne ide!