Ostalo

One su ovo ljeto dominirale: Lidija se hvalila prirodnim oblinama, a Knoll se sunčila i na Maldivima

U nastavku vam donosimo popis poznatih Hrvatica koje su ove godine osvojile titulu 'najvatrenije bikini djevojke'

RTL.hr
01.09.2022 20:00

Svi dobro znamo kako 1. rujna nije službeno prvi dan jeseni, ali već s ulaskom u spomenuti mjesec jasno je kako je ljetu, neslužbeno, došao kraj! Zvijezde već napuštaju Jadransku obalu i ostale egzotične destinacije na kojima su uživale tijekom srpnja i kolovoza te počinju s pripremama za nove projekte u kojima će njihovi obožavatelji uživati tijekom jesenskih dana. Ovo ljeto bilo je ''vruće'' u svakom smislu, a temperaturu su dodatno podignule i zgodne poznate Hrvatice koje su svakodnevne svoje pratitelje častili najvatrenijim izdanjima. Dama je bilo mnogo, ali samo one ''najvatrenije'' zaslužuju svoje mjesto na tronu. A to su...

Ecija Ivušić

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić uskoro će postati gospođa Belošević, naravno, ako uzme njegovo prezime, a ovo ljeto, nema sumnje, za nju je bilo čarobno. Zaljubljeni golupčići cijelo ljeto uživali su na moru, kako u njezinoj rodnoj Korčuli, tako i u ostalim gradovima te otocima... Naravno, zgodna Ecija bila je i među najaktivnijim kada je riječ o objavljivanju fotografija s plaže, a na većini je pozirala u kupaćem kostimu pa ponovno pokazala zašto mnogi kažu da je upravo ona najzgodnija Hrvatica.

Lidija Bačić

Titulu s*ks bomba dobila je onog trenutka kada se pojavila na estradnom nebu. Prirodnim bujnim oblinama zaludjela je tisuće muškaraca koji s nestrpljenjem čekaju svaku njezinu objavu. I ovog ljeta potrudila se da svoje fanove počasti vatrenim izdanjem, a mnogi se slažu da i danas, desetak godina nakon prvog pojavljivanja, izgleda besprijekorno.

Nives Celzijus

Ona godinama slovi za jednu od najatraktivnijih žena na domaćoj estradi, a fotke na kojima pozira u oskudnim izdanjima objavljuje neovisno o godišnjem dobu. Ljeto, zima, proljeće, jesen – za Nives ne predstavlja nikakvu razliku, ali obožavatelji ne skrivaju kako ipak najviše vole fotografije na kojima pozira u kupaćim kostimima. Toga ovog ljeta nije nedostajalo jer je Nives ''nabila'' opasan tempo s ljetnim fotkama da gotovo pa ne postoji kolegica koja joj može parirati. Svestrana Celzijus na svom Instagram profilu objavila je desetak 'vrućih' fotografija, a mi vam savjetujemo da ih gledate na vlastitu odgovornost jer objave su rezervirane samo za one s jakim srcem.

Ivana Knoll

U borbi za titulu 'najbolji bikini 2022.' u opasnoj konkurenciji je i najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll koja po broju objava jedina može parirati vatrenoj Nives. Kome bolje stoje oskudni kupaći kostimi – stvar je osobnog ukusa, ali zato nema sumnje da su za objema muškarci ''poludjeli''. I dok Nives za odmor preferira Jadransku obalu, Ivana je svoje tijelo sunčala na egzotičnim lokacijama poput Maldiva, Bahama, Tajlanda...

Žanamari Perčić

Često je na vrhu lista najzgodnijih hrvatskih pjevačica pa nismo na naš laskavi popis mogli propustiti niti ime Žanamari. Lijepa pjevačica oduvijek je isticala kako joj je jako važna prehrana, ali i svakodnevni trening pa nas ni ne čudi da Žanamari Perčić danas izgleda poput grčke božice. Da je jedna od najzgodnijih u izazovnim haljinama – znamo, a da je gotovo bez konkurencije kada se skine u badić – saznali smo nakon što je i ove godine među prvima otvorila ''ljetnu sezonu''. Svaka čast!