Play ponuda
Play ponuda
POGLEDAJTE VIDEO

OP, OP! Anica Kovač uz harmoniku i tambure povela kolo: 'Bravo, samo opleti'

Anica Kovač poznata je po tome da voli pjesmu i ples, a kolo vodi kao od šale!

Image
A.Š./ 12.10.2022. u 15:30
Play ponuda

Supruga bivšeg nogometaša i nogometnog trenera Roberta Kovača poznata je po tome da voli pjesmu i ples. Anica Kovač znala je zapjevati uz Matu Bulića i Miroslava Škoru, na obali ju se može vidjeti po raznim koncertima, da je veseljak u duši ne krije gotovo nikada, a sada je pokazala i kako vodi kolo.

Nije poznato o kakvoj se zabavi radilo, ali s nekolicinom žena zaplesala je na pjesmu "Hej mala, malena". Okupile su se oko tamburaša i totalno se opustile! Video gdje Anica đuska osvanuo je na Facebook stranici Seoskog gospodarstva Ivica i Marica.

"A tek je 13 sati", napisali su uz video koji trenutačno ima više od 150.000 pregleda. Ples nekadašnje manekenke i missice oduševio je mnoge, a u komentarima su joj pisali samo pohvale. "Bravo Anice, opleti", "konačno nešto odlično za oči i uši", "bravo i samo nastavite", samo su neki od komentara.

Ova godina za Anicu je bila prekretnica jer se nakon života na Azurnoj obali s djecom vratila u Hrvatsku dok njezin suprug zbog posla živi u Njemačkoj. No, kako je i sama rekla, koliko god bude mogao, svaki slobodan trenutak provest će s obitelji...

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
djeca kuhaju

Neda Parmać sa svojom Adrianom kuhala zdravo i zabavno jelo koje će djeca obožavati

Play ponuda

Više s weba