Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POSLJEDNJE PRIPREME

Osmorke uskoro izlaze iz bolnice

Kuća u kojoj že živjeti Nadia Sulemn sa svoje 14-ero djece prilagođava se njihovim potrebama. Socijalni radnici stalno nadziru radove.

M.K.S./ 17.3.2009. u 11:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LA HABRA - Prvo dvoje djece od nedavno rođenih osmorki uskoro bi trebalo biti otpušteno iz bolnice. Ostali će izaći početkom idućeg tjedna.

Njihova majka zato užurbano obavlja zadnje pripreme u kući u koju stižu djeca. Nadia Suleman ima još šestero djece koja su također začeta umjetnom oplodnjom.

Prilagođavanje kuće tolikoj djeci budno prate američki socijalni radnici koji su čak majki Nadiji zaprijetili da joj neće dopustiti da uzme djecu ako kuća ne bude u potpunosti u skladu s njihovim uvjetima.

Ostalih šestero djece Nadia je prošli vikend odvela u dječji park kako bi s njima provela neko vrijeme prije dolaska osmorki.

Američki mediji sa zanimanjem prate svaki njezin korak. Tako je nedavno viđena u kupovini kozmetike, a novinari su zbrojili da je u parfumeriji potrošila tisuću dolara. Procurila je priča i da Nadia pregovara s nekim medijima o prodaji snimke s porođaja, a navodno je riječ o milijunskim iznosima.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sve o životu u velikom intervjuu

Popularna blogerica Veronika Rosandić: O teškom prekidu ljubavne veze na društvenim mrežama i lošim stranama 'influencerstva'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba