Ostalo

'OSTAJEM PRIJATELJ I S NJOM': Tomaž nije porekao ono što je o Danijeli pričao za RTL.hr

Danijela Martinović i Tomaž Kavčič iza sebe imaju 25 godina prijateljstva, a isto nije narušeno ni novim okolnostima u životu Petra Graše i slavne pjevačice

B.M.
06.10.2022 12:15

Prijateljstvo Danijele Martinović i chefa Tomaža Kavčiča dugo je čak 25 godina, a datira od samih početaka njezine romanse s nekadašnjim partnerom Petrom Grašom. Danijela i Tomaž prilično su bliski pa je i svoj jubilarni 50. rođendan proslavila kod njega u slovenskoj Gostilni pri Lojzetu Dvorec Zemono. Ne čudi to, budući da je često tijekom proteklih 25 godina posjećivala Tomažev proslavljeni restoran. On joj je u mnogim važnim životnim trenucima bio oaza mira i privatnih slavlja.

Ne čudi stoga što je sjajno prošao i njihov susret na jednom otvorenju salona namještaja u Zagrebu. Tomaž i Danijela zajedno su pozirali, a osmijehe nisu skrivali. Činjenica da je Tomaž jedan od svadbenih kumova Petra Graše i Hane Huljić nije stala na put Danijelinom i njegovom prijateljstvu, dapače. I dalje su jednako sretni u međusobnom društvu. Baš to je Kavčič i rekao u intervjuu za RTL.hr nakon što je kumovao Graši i Hani na svadbi.

Pročitajte još
Grašin vjenčani kum Tomaž pozirao s Danijelom Martinović: Delicijom 'Alba' hranio poznatog glumca

Prijateljstvo dugo 25 godina

Opisao nam je tada kada je i kako upoznao Petra i Danijelu. "Prvo su u restoran došli njegovi roditelji Zoran i Snježana. Kada su se vratili u Split rekli su mu kako mora upoznati jednog luđaka. Ovo luđaka je bilo u pozitivnom smislu, obzirom na to što radim u kuhinji i koje tehnike upotrebljavam. Te 1997. godine kada je došao kod nas u restoran, vjerujte mi, otada smo postali prijatelji. Dogodila se kemija, veliko prijateljstvo i otada mogu reći da je on moj najbolji prijatelj. Imamo sreće to što imamo isti režim u smislu - vikende radi on, vikende radim i ja. Slobodni smo većinom ponedjeljkom i utorkom. Sva ta naša putovanja su više-manje bila tada. On dolazi kod nas, a ja sam jako puno puta išao i kod njega", rekao je Tomaž.

Iako su Danijela i Grašo prekinuli nakon 24 godine veze, zajedničke uspomene s putovanja, raznih večera i druženja Tomaž ne može zaboraviti tek tako pa nam je kratko otkrio: "Ostajem prijatelj i s njim i s njom". Što je rekao, nije porekao pa se sinoć ugodno podružio sa splitskom pjevačicom.

Danijela Tomaža zvala bratom

I Martinović Tomaža jako cijeni, svojedobno ga je nazvala bratom. "Moj prijatelj, moj treći brat. 22 godine od prvog susreta. Sanjar, vizionar, dječak u odijelu čovjeka. Vjerovao je samo svom srcu i dobio svoju prvu Michelin zvjezdicu. Svijet je napokon saznao ono što ja već dvadeset dvije godine znam", napisala je Danijela kada mu je čestitala na velikom uspjehu 2020. godine. Lijepo je što oboje cijene svoje prijateljstvo dovoljno da im neke nove privatne okolnosti ne stanu na put.

Kavčič ne skriva sreću i ponos zbog toga što se njegov prijatelj Grašo ostvario i u ulozi oca. Malenoj Albi počast je odao i svojim jelo. Jedno od jela koje je, naime, ponudio na otvaranju spomenutog salona namještaja, bilo je i ono naziva Alba. Veliku sreću zbog rođenja djevojčice nije skrivao ni u razgovoru za RTL.hr kada nam je otkrio da je zbog slavlja stigao u Split. Otkrio nam je tada i zašto je malena dobila ime baš Alba.

"Imao sam sinoć u svom restoranu u Zemonu večer koja je malo dulje potrajala, ali to me nije spriječilo da odmah krenem i upravo sam stigao u Split! Sada sam u krugu obitelji i prijatelja i jako smo svi sretni, nevjerojatno! Veliko je ushićenje i ljubav u nama stalno, a posebno u ovom dugoiščekivanom trenutku", priča nam Kavčič i nastavlja - "Znate, ja sam rođen i živim na granici s Italijom i tamo me Petar vrlo često posjećuje s cijelom obitelji. Ono što sam sada siguran jest da je dida Zoran sigurno posebno sretan jer je i njegovo ime nastalo od 'zore' što je na talijanskom Alba, kako se zove i naša najsretnija djevojčica. Najljepše su zore u mom kraju i ne možete ni zamisliti koliko mi je drago što su izabrali ime Alba. Svake zore odsad pomislit ću na djevojčicu Albu te Hanu i Petra", rekao nam je ljetos Kavčič nakon rođenja Grašine jedinice.