Ostalo

Ostvarila joj se dugogodišnja želja: Leona Paraminski čeka prvo dijete u 42. godini

Glumici se ispunila dugogodišnja želja da ostane trudna, a kako ona i suprug Tin Komljenović to nisu mogli ostvariti prirodnim putem, iz Amerike je doputovala u Hrvatsku i podvrgnula se medicinski pomognutoj oplodnji.

Tabloid.hr
24.02.2021 18:00

Zagrebačka glumica s američkom adresom, Leona Paraminski , postat će majka po prvi put.

Glumici se ispunila dugogodišnja želja da ostane trudna, a kako ona i suprug Tin Komljenović to nisu mogli ostvariti prirodnim putem, iz Amerike je doputovala u Hrvatsku i podvrgnula se medicinski pomognutoj oplodnji, ekskluzivno doznaje Gloria .

Leona i Tin dugi su niz godina u skladnoj vezi, a od 2012. godine i u braku. Točno u podne 10. svibnja 2012. godine na otoku Santa Lucia, glumica je postala gospođa Komljenović, a javnost je za vjenčanje doznala tek kasnije, jer su na njemu bili samo mladenci.

Posljednjih godina, talentirana ljepotica živi u Santa Monici u kojoj predaje glumu na Santa Barbara City Collegeu. "Ne bi se još vraćali, možda za nekih 5-6 godina. Treba nam još toliko da sve tu završimo što smo započeli. Santa Barbara je divna i genijalna za penziju. Ovdje ima super penzića, to su nam prijatelji, ali ne bih ovdje ostarila moram priznati", otkrio je glumica u live intervjuu za RTL Exkluziv još prošle godine.

Čestitke sretnom paru!