Ostalo

Osvanule snimke vjenčanja Snježane Mehun i Franza Schillingera: Pogledajte tko ju je doveo pred oltar

"Doveo mamu ispred oltara, moja ljubav najveća, Dino Mehun u pratnji polusestre, naravno kroz kamenjar...", istaknula je

Tabloid.hr
08.09.2021 09:30

Iako je svadba SnježaneMehun iaustrijskog poduzetnika Franza Schillingera bila prošlog tjedna, danas su na njezinom Instagramu osvanulesnimke s vjenčanja.

"S čovjekom mojih snova i prijateljima koji me podržavaju. Bez tvojih komentara Nevene Ciganoviću to ne bi bilo to", našalila se Mehun, od sada Snježana Schillinger, kako stoji na njezinom Instagramu.

U sljedećem videu šetala je bosa "preko kapele" u vjenčanici, ali je zato u idućem vidue pokazala tko ju je odveo pred oltar.

"Doveo mamu ispred oltara, moja ljubav najveća, Dino Mehun u pratnji polusestre, naravno kroz kamenjar. Moji su porijeklom iz kamenjara na što sam izuzetno ponosna. Iz kamenjara koji je kao gradić opstao stoljećima i stajat će i dalje jer grad čine ljudi!", istaknula je Snježana.

"Ciganoviću, čuli smo te. Bosa se ide u Mariju Bistricu", dodala je.

Pročitajte još
Vjenčanje Snježane Mehun: Pjevalo se do dugo u noć, a evo tko je uhvatio buket

Na posljednjem videu su ona i njezinsuprug Franz plesali sa uzvanicima pred crkvom, ali, u šali je rekla kako je u tom trenutku čak "imala cipele".