Ostalo

Osvojio milijune, a dobio 70 eura i ručak!

Behar Merlaku, 26-godišnji švicarski državljanin porijeklom s Kosova, odlučio je tužiti jednu austrijsku kockarnicu nakon šoka koji je doživio.

S.M.
14.12.2011 16:46

Naime, automat na kojem je igrao odjednom je prikazao da je osvojio 43 milijuna eura. Ali njegovo oduševljenje je kratko trajalo - radilo se o softverskoj pogrešci.

Merlaku to nije najbolje primio pa je tražio novac koji smatra da je osvojio, na što su mu iz kockarnice ponudili 70 eura i besplatni ručak a na kraju su ga izbacili van!

Sudski proces bi trebao početi u siječnju 2012., a Daily Mail prenosi da bi to trebao biti najveći slučaj ove vrste u povijesti.

Umjesto pet simbola koja donose jackpot, Merlaku je pogodio njih četiri, ali je automat počeo svijetliti i pokazao je dobitak od 43 milijuna dolara. Mobitelom je fotografirao automat, ali zanimljivo je da bi se ta slika mogla iskoristiti protiv njega jer je na njoj vidljivo da su pogođena samo četiri simbola.

Ali Merlaku ne odustaje i čak je nedavno u jednom intervjuu izjavio da će se "boriti do smrti" i da više ne može spavati jer stalno misli o "nepravdi koju je pretrpio".