Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
dopratio je do oltara

Otac joj umire od raka pa je odlučila iscenirati vlastito vjenčanje

To je bila ceremonija posvete ljubavi između oca i kćeri, a razlog je bio stvoriti sjećanja na situacije kojima David neće biti svjedok jer mu je dijagnosticiran neizlječivi rak.

Image
Foto: Instagram
RTL/ 25.7.2014. u 11:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako je ovo izgledalo kao vjenčanje, to nije bila svadba. Whitney Moore je do oltara, savršeno dotjeranu, dopratio njen otac David. Uz nju su stajale djeveruše, u rukama je držala buket i nosila dugu bijelu haljinu.

To je bila ceremonija posvete ljubavi između oca i kćeri, a razlog je bio stvoriti sjećanje na situaciju kojoj David neće biti svjedok jer mu je dijagnosticiran neizlječivi rak.

Liječnici Whitneyinom ocu predviđaju još nekoliko mjeseci života, a nakon što je to ona saznala bila je ljuta i propitivala se zašto je to morao biti njezin otac. Uskoro je odlučila da ne smije očajavati već iskoristiti svaki slobodni trenutak s ocem.

"Znala sam da nemamo previše vremena. Isplanirali smo ceremoniju i svi smo bili dirnuti", govori Whitney koja je ideju dobila nakon što je u vijestima vidjela priču o 11-godišnjoj Josie Zetz koja je isto učinila ranije ove godine.

"Možda nije pravo vjenčanje, ali nakon što je sve završilo, znali smo da ćemo ove trenutke zauvijek pamtiti", rekla je Whitney i ocu poručila: "Jednog dana nekog ću muškarca jako zavoljeti i udati se za njega, ali želim da znaš da bez obzira na to što se dogodilo, voljet ću te i ti ćeš uvijek biti najbolji muškarac kojeg poznajem. Zauvijek ću biti tvoja djevojčica".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PROSLAVA 49. ROĐENDANA

Kada su godine samo broj: Ecija Ojdanić proslavila rođendan, na pragu pedesetih izgleda bolje nego ikad

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba