Play ponuda
Play ponuda
zaljubljeni golupčići

Otkačeni Britanci vjenčali se šezdeset puta!

Avanturom života sigurno se može nazvati novi pothvat jednog britanskog bračnog para. Oni putuju svijetom i organiziraju probne svadbe, nadajući se da će pronaći idealno mjesto za ono pravo vjenčanje. Šezdeseta proba bila je prošlog tjedna na Krku, a jučer su prstenje razmijenili u Prijedoru!

RTL/ 2.10.2013. u 18:17
Play ponuda

Lisa i Alex su ludo zaljubljeni Britanci koji već dvije godine putuju svijetom i traže idealnu lokaciju za vjenčanje. I gdje god se zaustave - upriliče probnu svadbu. Prodali su vlastitu kuću i dobro uhodan posao i do sada se vjenčali čak šezdeset puta! Sve je počelo u Sjevernoj Americi, nastavilo se u Južnoj, zatim su obišli Afriku i na kraju prije nekoliko mjeseci počeli svadbenu turneju po Europi.

Planove bi im moglo promijeniti vjenčanje koje se jučer održalo u bosanskom gradu Prijedoru.

Razmjenjujući prstenje diljem svijeta - nagledali su se svega i svačega. Ali nigdje se još nisu susreli s tradicijom u kojoj se muškost dokazuje puškom, a za mladenku se dižu krediti.

Međutim, za čuvenu bosansku rakiju dobro su se pripremili.

Svatovi su se okupili pred mladenkinom kućom i narodno veselje je moglo početi.

Baš kako tradicija nalaže,  mladoženji za početak podvaljuju lažnu mladu.

A prava mlada pred svog je zaručnika stala u kozaračkoj narodnoj nošnji. Sva ustreptala, kao da joj nije već šezdeseti put.

Nakon obreda, mlada je tradicionalnim bacanjem jabuke trebala dokazati da će biti dobra kućanica.

Premda su zavjete razmjenili u gotovo svakom kutu zemaljske kugle, nigdje, do ovoga u Bosni, u slavlju nije sudjelovao cijeli grad.

Sljedeće vjenčanje planiraju u Istanbulu. Ali tek nakon što se otrijezne od slavlja koje je, uz kajmak, uštipke, sarmu i rakiju, trajalo do dugo u noć.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba