Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NE OČAJAVAJTE

Otkrijte tajnu recesijskog bora

Ako još niste okitili bor, čisto zbog toga što nemate za nove kuglice i lampice - ne očajavajte. Otkrit ćemo vam tajnu recesijskog bora, ali i tajnu zanimanja koje bi vam moglo popraviti kućni budžet.

RTL/ 23.12.2013. u 18:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sutra je badnjak što znači vrijeme za ukrašavanje bora. U ovo doba krize nemaju svi nekoliko stotina kuna za iskeširati kako bi svega dva tjedna uživali u šarenim ukrasima. Stoga donosimo rješenje za recesijski bor.

Recesijski bor je hit zadnjih nekoliko godina. Dizajneri interijera ga obožavaju, a uvjereni smo u njega će se zaljubiti i vaš novčanik. Jedini trud koji trebate uložiti jest šetnja prirodom i skupljanje materijala.

Najjednostavniji i najekonomičniji način je izrada bora od kartona u boji. U njegovoj izradi uz pomoć škarica, ljepila i nekoliko božićnih dekoracija može užavati cijela obitelj, a posebno će mu se radovati najmlađi članovi. Sve što vam treba jest malo mašte.

Ovakava božićna drvca najbolji su podsjetnik na iskonsku bit Božića, a to je obiteljsko druženje i ljubav, koje je nažalost u posljednje vrijeme zamijenio konzumerizam. Pobudite maštu i dijete u sebi te ovogodišnje ukrašavanje bora pretvorite u nezaboravnu priču.

Više pogledajte u prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba