Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
pisma su prošlost

Otkrivamo kako u 21. stoljeću upoznati partnera na slijepo

Sjećate li se famoznog vrtuljka ljubavi? Bio je to prvi ljubavni oglasnik u kojem su se partneri spajali na neviđeno. Kasnije ih je zamijenila virtualna Iskrica. No, tehnika se modernizirala. Pojavio se Facebook, invazija pametnih telefona i tako se otvorio prostor za brojne načine na koje možete pronaći partnera na slijepo

RTL/ 11.2.2015. u 18:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pisanje pisama i duge telefonske razgovore zamijenila je internetska tehnologija. Zašto biste se mučili kad možda u istom kafiću u kojem ispijate kavu sjedi vaš budući dečko. Zato vam je samo potrebno instalirati aplikaciju Tinder.

No ne misle baš svi tako. Prema istraživanju, čak 80 posto parova spojenih na Tinderu završi zajedno. Aplikacija povlači sve vaše fotografije direktno s Facebook profila, pa se skriti i nije lako. U nekoliko minuta možete tako dogovoriti spoj.

"Mene bi bilo strah, imam predrasude zbog reprezentativnosti slika i statusa, jer ne možeš saznati puno o osobnosti te osobe", skeptična je Tea Polić. 

No, što je s onima koji su malo sramežljiviji ili iz nekih razloga ne žele otkriti svoj identitet. Za njih je možda idealno mjesto za upoznavanje Iskrica.

Otvorilai smo tako dva ženska profila, na jednom je prioritet duga veza, a na drugom samo avantura. Prema broju poruka bolje prolazi avanturistica. No i profil sa statusom za dugu vezu bio je zatrpan mnogim zanimljivim ponudama. Pa tko voli nek izvoli!

Ipak, ima i onih koji su svoju ljubav pronašli baš u virtualnom svijetu. Ova simpatična ljubavna priča počela je slučajnim klikom miša.

Nakon početka koji je uključivao lajk slike i dvomjesečno dopisivanje, par se našao na kavi, i njihova veza otad traje već šest mjeseci. 

I dok cure ne pronađu svog savršenog mister Biga na Tinderu ili nekom drugom virtualnom ljubavnom vrtuljku, vi koji ste još uvijek sami, a ništa ne poduzimate, možda vam samo jedan klik okrene život naopačke.

Više u video-prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
FASCINANTNE SNIMKE

Uživajte u pogledu na Zemlju uživo iz svemira!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba