Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RIJEŠENA VJEČITA DVOJBA

Otkrivamo treba li WC daska biti spuštena ili ne!

Večeras, sutra i u nedogled nastavljat će se najčešća obiteljska svađa - ona oko spuštanja i dizanja wc daske. Muškarci je gotovo nikada ne spuštaju, žene od toga rade dramu, a mi smo došli do matematičkog izračuna kada i koliko daska mora biti spuštena!

RTL/ 16.10.2012. u 18:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Izum koji je unaprijedio čovječanstvo. Ali i u živote ljudi posijao sjeme razdora.

Mislite da je to problem samo u vašoj kući? Pogrešno. Riječ je o problemu koji je ovdje otkad je svijeta i vijeka. I baš smo usred Zagreba zatekli mladi par iz Izraela, koji je u trogodišnjoj vezi već mnogo živaca izgubio na raspravu o omraženoj dasci.

"On bi trebao paziti na moje osjećaje i spustiti dasku. Mislim da treba biti tako", uvjerena je Hadas.

Uglavnom se, kako to i inače biva, daska slomi preko muških leđa.

"U većini slučajeva bismo trebali slušati žene ili djevojke. To je bolje za mir u kući. Nije da sam papak, ali ne želim da se na mene viče", govori Roi.

Ali, trebaju li muškarci svaki put spustiti hlače, samo da ne bi vječito slušali iste stvari?  

Zato smo, da demistificiramo vječito pitanje, sve opcije stavili na papir. Kako kažu medicinske knjige, žene u prosjeku uriniraju šest puta na dan, muškarci pet. U prosjeku jedan i pol puta obavljaju veliku nuždu, kad im oboma odgovara da je daska spuštena. Od ta tri, u prosjeku se dva puta koristi četka, nakon koje daska ostaje podignuta.

Kad se sve zbroji i oduzme, rezultat je ovakav. 56,25 posto puta je potrebno da daska bude spuštena, a 43,75 posto puta da ostane dignuta. Matematika je ovdje doista na strani žena. Samo, pitanje je vrijedi li tih 13,25 posto razlike tolikih prodika?

Veza izraelskog para, a nadamo se i mnoge druge, normalno će se nastaviti dalje, sada kad je daska razdora konačno pala.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POKAZALA ČARI NA ČIOVU

EKSKLUZIVNI VIDEO: Vlatkica u toplesu i ilegali

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba