Ostalo

Otkrivena velika tajna o preminulim zvijezdama

Knjiga je plod dugogodišnjega predanog istraživanja autora Franka DeCara, koji ju je spremao 15 godina istražujući stare časopise.

M. B. - HINA
16.03.2012 15:39

LOS ANGELES - Katherine Hepburn pripremala je čokoladne kolačiće, a Liz Taylor obožavala je piletinu s avokadom i gljivama - te i druge kulinarske tajne slavnih osoba servirane su u novoj kuharici i sve su odreda vrlo ukusne, tvrdi njezin autor.

"The Dead Celebrity Cookbook", kuharica upravo objavljena u Sjedinjenim Državama, sadržava omiljena jela slavnih glumaca i pjevača čiji su filmovi i pjesme svima dobro poznati, ali su im gastronomski ukusi dosad uglavnom bili tajna.

Plod dugogodišnjega predanog istraživanja, knjiga je "djelo ljubavi", rekao je autor Frank DeCaro , koji je recepte prikupljao 15 godina istražujući stare časopise.

"U prošlosti se od slavnih osoba uvijek tražilo da otkriju pokoji recept. Bio je to dio odnosa s javnošću. Riječ je o vremenima kada se o privatnom životu slavnih malo znalo", kazao je autor.

Kuharica sadržava recepte više od 140 slavnih filmskih, glazbenih i televizijskih zvijezda, od slatke pite od krumpira Michaela Jacksona do janjetine s ražnja Franka Sinatre i pite s piletinom Patricka Swayzea .

DeCaro je odlučio objaviti recepte samo pokojnih slavnih osoba, dijelom i zato što se nada da će ljudi tako ponovno "otkriti" zaboravljene zvijezde.