Play ponuda
Play ponuda
SAZNAJTE NEŠTO NOVO

Otkrivena velika tajna o preminulim zvijezdama

Knjiga je plod dugogodišnjega predanog istraživanja autora Franka DeCara, koji ju je spremao 15 godina istražujući stare časopise.

Image

Frank Sinatra Frank Sinatra

M. B./Hina/ 16.3.2012. u 15:39
Play ponuda

LOS ANGELES - KatherineHepburn pripremala je čokoladne kolačiće, a LizTaylor obožavala je piletinu s avokadom i gljivama - te i druge kulinarske tajne slavnih osoba servirane su u novoj kuharici i sve su odreda vrlo ukusne, tvrdi njezin autor.

"The Dead Celebrity Cookbook", kuharica upravo objavljena u Sjedinjenim Državama, sadržava omiljena jela slavnih glumaca i pjevača čiji su filmovi i pjesme svima dobro poznati, ali su im gastronomski ukusi dosad uglavnom bili tajna.

Plod dugogodišnjega predanog istraživanja, knjiga je "djelo ljubavi", rekao je autor FrankDeCaro, koji je recepte prikupljao 15 godina istražujući stare časopise.

"U prošlosti se od slavnih osoba uvijek tražilo da otkriju pokoji recept. Bio je to dio odnosa s javnošću. Riječ je o vremenima kada se o privatnom životu slavnih malo znalo", kazao je autor.

Kuharica sadržava recepte više od 140 slavnih filmskih, glazbenih i televizijskih zvijezda, od slatke pite od krumpira MichaelaJacksona do janjetine s ražnja FrankaSinatre i pite s piletinom PatrickaSwayzea.

DeCaro je odlučio objaviti recepte samo pokojnih slavnih osoba, dijelom i zato što se nada da će ljudi tako ponovno "otkriti" zaboravljene zvijezde.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PR STRUČNJAK ZA RTL.HR

Vedran Strukar o splitskom ljubavnom trokutu: 'Karijera Marka Pecotića neće sada nazadovati nego napredovati '

Play ponuda

Više s weba