Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PAZITE ŠTO PIŠETE

Ova internetska stranica zna sve što radite!

Jedan je mladić iz Velike Britanije pokrenuo web stranicu 'We Know What You're Doing' koja bi mogla utjecati na to što će korisnici Facebooka u budućnosti objavljivati na svojim statusima.

Image
Foto: weknowwhatyouredoing.com
S.M./ 27.6.2012. u 15:03
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Callum Haywood, 18-godišnji mladić iz Velike Britanije, pokrenuo je stranicu 'We Know What You're Doing' koja bi mogla utjecati na to što će korisnici Facebooka u budućnosti objavljivati na svojim statusima.

Naime, stranica je podijeljena na četiri dijela: Who wants to get fired, Who's hungover, Who'staking drugs i Who's got a new phone number. Svaki put kad netko javno na Fejsu napiše da mrzi svog šefa, spominje pijanstvo ili droge kao i to da je promijenio broj mobitela, to će se prikazati u pripadajućem stupcu na stranici.

Haywood je objasnio kako je ostao u šoku kad je vidio što sve ljudi javno objavljuju na Facebooku, često nesvjesni kakve sve informacije dijele sa drugim korisnicima. Cilj mu je, kaže, upozoriti na taj problem.

Stranica je pokrenuta u ponedjeljak popodne, a skupila je više od 120.000 jedinstvenih posjetitelja u samo jednom danu. Haywood se nada kako bi njegov 'izum' mogao pozitivno utjecati na korisnike Facebooka tako da pripaze hoće li njihove objave biti vidljive svima ili samo njihovim prijateljima.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba