Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PANDA U AVIONU

Ova je fotografija prevarila tisuće ljudi

Objavljena na stranici Geyser, fotografija pande koja se vozi u avionu šokirala je mnoge pogotovo kad su pročitali tekst ispod nje.

Image
Foto: Jalopnik
RTL/ 11.12.2012. u 8:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Fotografija pande koja leti u poslovnoj klasi aviokompanije China Airlines zapanjila je ljude širom svijeta.

Objavljena na stranici Geyser, fotografija je šokirala mnoge pogotovo kad su pročitali tekst ispod nje: "Kada pogledate ovu fotografiju pretpostavit ćete da vidite čovjeka u avionu kako sjedi pored velike plišane igračke. Ali pogodite što? To nije igračka, riječ je o pravoj pandi koja leti poslovnom klasom. China Airlines je ponosni korporativni sponzor panda utočišta u Chengadu i bilo nam je zadovoljstvo pomoći u transportu pande u zoološki vrt u SAD-u."

No, većina medija nije prenijela ostatak teksta, u kojem se jasno da zaključiti kako je ipak riječ o psini. Šaljivim tonom navodi se da je panda Squee Squee bila umotana u plastičnu vreću kako ne bi zaprljala sjedalo.

"Tijekom leta Squee Squee nije gledala filmove jer nismo mogli naći dovoljno velike slušalice za njenu glavu. Naručila je bambus s prilogom od bambusa i desert od bambusa", dio je teksta koji upućuje na to da je riječ o šali.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
dostigla ga ruka pravde

Karma je brza - pokušao pobjeći i izazvao sudar!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba