Ostalo

Ova surogat majka obožava biti trudna!

Jill Hawkings nema svoje djece, ali zato obožava biti surogat majka parovima koji ne mogu imati djecu. Trenutno nosi blizance, a do svoje 50. godine namjerava biti trudna još barem dva puta iako su joj liječnici savjetovali da to ne čini.

S.M.
27.02.2012 12:27

Jill Hawkings je britanska surogat majka koja jednostavno obožava biti trudna. Iako nema svoje djece, ova 48-godišnjakinja trenutno nosi deveto i deseto dijete paru koji više ne može imati djecu.

Zadnji put kada je bila trudna imala je ozbiljne komplikacije, no iako su je liječnici upozorili kako bi sljedeća trudnoća također mogla biti rizična, ona je odlučila paru roditi djecu. Kaže kako je odabrala upravo ovaj par jer muž sliči Kevinu Costneru.

Sedmero djece koje je rodila ova neobična Britanka bilo je začeto njezinim jajašcem i očevom spermom, no budući da više ne može ostati trudna, liječnici su u zadnja dva slučaja u njezinu maternicu umetnuli oplođene embrije.

No Jill ne odustaje. Kaže kako ne namjerava prestati biti trudna te kako želi do svoje 50. godine ostati u drugom stanju još barem dva puta.