Play ponuda
Play ponuda
prekrasni prizori

Ovaj bijeli mališan glavna je zvijezda među svim posjetiteljima ZOO-a

Mali polarni medvjedić nova je senzacija zoološkog vrta u njemačkom Rostocku. Ondašnjim je posjetiteljima bijeli mališan posebno zanimljiv zbog činjenice da je ustvari polubrat poznatog medvjeda Knuta, koji je uginuo prije četiri godine.

Image

Knut, ZOO

Foto: Facebook
I.B./ 10.2.2015. u 15:25
Play ponuda

Mladunče polarnog medvjeda glavna je zvijezda njemačkog zoološkog vrta u Rostocku, a posjetitelji ne mogu ostati ravnodušni kada vide preslatkog mališana koji još uvijek nema ime.

Ovaj je mladunac ustvari polubrat Knuta, najpoznatijeg polarnog medvjeda na svijetu, kojeg je majka odbacila pri rođenju pa su ga odgojili zaposlenici zoološkog vrta.

Javnost su gotovo svakodnevno znale veseliti priče o prijateljski raspoloženom Knutu, no 2011. godine, Knut je uginuo od posljedica nateknuća mozga.

Mališan koji je u središtu ove priče dijeli istog oca kao i Knut, a rođen je u prosincu prošle godine unutar ZOO-a u Rostocku. Ipak, prve je korake izvan svoje jazbine napravio tek prošli vikend.

"Prava je senzacija ZOO-a, posjetitelji su oduševljeni njime", rekao je djelatnik Antje Zimmermann, dodavši kako se medvjedić svake noći prije spavanja čvrsto stisne uz majku Vilmu, koja neprestano brine o njemu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vremeplov

Danas je jedna od najljepših Hrvatica: Iznenadit će vas kako je Dina Dragija izgledala prije nekoliko godina

Play ponuda

Više s weba