Play ponuda
Play ponuda
NEMOGUĆE PRETVARA U MOGUĆE

Ovaj čovjek drži rekord u obaranju rekorda!

S 384 oborena rekorda, od kojih još uvijek drži 137, Njujorčanin Ashrita apsolutni je rekorder u obaranju rekorda. Već trideset godina njegov je život posvećen isključivo punjenju stranica Guinnessove knjige, i još ne namjerava stati.

RTL/ 14.3.2012. u 18:02
Play ponuda

On je čovjek koji može podnijeti nadljudske napore, ali ne može podnijeti granice već će ih jednostavno preskočiti. Njujorčanin AshritaFurman drži 137 Guinnessovihrekorda plus jedan osobito vrijedan - rekord u obaranju rekorda.

"Jednostavno volim izazove, volim činjenicu da Guinnessov rekord predstavlja nešto što je najbolje na svijetu. Volim odabrati nešto što se čini gotovo nemoguće, trenirati i doživjeti zadovoljstvo uspjeha", izjavio je Ashrita.

Zadovoljstva se mjere u troznamenkastim brojkama, šire na sedam kontinenata i više od trideset zemalja u kojima je nemoguće pretvarao u moguće. Oborio ukupno 384 rekorda, a danas drži 137.

"Obaram tolike rekorde i svi su mi omiljeni, no jedan od najdražih je pogostick skakanje na Fujiju u Japanu.

Natjecanje za rekorde natjecanje je sa samim sobom. Napor se pretvara u pobjedu, a pobjeda u sreću. Rekorde obara više od 30 godina i ne misli stati iako su konkurenti opasni kako za njega tako i za sebe same.  

U Guinnessovoj priči nema ograničenja niti u pothvatima niti u godinama. BerniceMaryBates ima 97 godina i najstarija je učiteljica joge. Sretna je jer nema zdravstvenih problema.

Za Weija iz Kine moglo bi se reći - dobro da je živ. On si je u glavu zabio zastavice 205 zemalja, a postavio je i rekord, kada si je u glavu i lice zabio tisuću 790 igala.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŠOK U RADIONICI

Tina Katanić popravljala ZET-ove autobuse

Play ponuda

Više s weba