Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
potpuno se napušio

Ovaj novinar je naučio da nije pametno izvještavati kraj hrpe zapaljene droge

Quentin Sommerville, reporter mreže BBC, nije mogao snimiti prilog od napadaja histeričnog smijeha. Razlog je taj što je snimanje odrađivao pokraj velike količine zapaljenih opijata.

Image
Foto: YouTube screenshot
RTL/ 23.12.2014. u 10:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Reporter televizijske mreže BBC jedva je uspio završiti javljanje s terena nakon što se napušio jer je stajao preblizu zapaljene droge.  

Quentin Sommerville, BBC-jev izvjestitelj za Bliski istok objavio je link za video na svojoj YouTube stranici kao 'božićni poklon' za svoje pratitelje na Twitteru.

"Dragi twitteraši bila je ovo godina metaka i krvoprolića. Zaslužili ste malo božićnog smijeha, na moj račun", napisao je novinar uz video.

Snimka, koju je nazvao 'Nemoj udisati', prikazuje ga kako stoji pokraj hrpe zapaljenog hašiša, opijuma i heroina i pokušava započeti rečenicu, ali ga histerični smijeh u tome sprječava.

"Ovo što gori iza mene je osam i pol tona heroina, opijuma, hašiša i drugih narkotika", pokušava izgovoriti Sommerville, no pritom 'umire' od smijeha. Ova velika količina droge je utjecala i na kamermana pa ovaj dvojac nije uspio završiti snimanje reportaže.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video prilogu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA MODNE PISTE

Sjećate se nje? Tihana Zrnić dugo je izbivala iz javnosti, razlog je i ljubavni život, a sad se vratila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba