Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
savjet drugim očevima

Ovaj se tata zbog svog sina počeo baviti sasvim neobičnim hobijem!

Naša Edita Misirić danas će vas upoznati s jednim, pa ne možemo baš reći neobičnim tatom, ali tatom koji se zbog svog djeteta počeo baviti jedim, za muškarce, neobičnim hobijem. Tata Emanuel iz naše sljedeće priče piše blog o odgoju djece te savjetuje druge očeve.

RTL/ 5.11.2014. u 18:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako između Emanuela i Lukine majke nije išlo, njih dvojica se druže kad god mogu! Trenuci odvojenosti bole, no jedan od njih potaknuo je ovog grafičkog dizajnera na nešto novo!

"Zapravo, nisam se igrao s Lukom tu noć, nego mi je Luka bio dosta daleko, i razmišljao sam o stvarima koje smo zajedno radili, i rekao sam volio bih to možda negdje zapisati i tako je nastao blog", kazao je EmanuelBlagonić.

Emanuel piše Tatin dnevnik, koji u moru majčinskih savjeta na internetu, daje jedan posve drukčiji pogled na savjete o roditeljstvu - onaj za tate.

"Mislim da je puno lakše ako ti netko kaže, evo to je ono što radiš dobro. Znači, nemojte sumnjati u sebe. I tate su jednako važne kao i mame. I mislim da zajedno moramo biti dobri roditelji za dobrobit naše djece", dodaje.

"Ne znam i ne mogu tvrditi kako se žene osjećaju tijekom poroda, ali ako vam kažu da bi željele da ste s njima, učinite to. No, opet, ako planirate biti drama queen, plakati, ako se bojite pogleda na krv i ako vas boli kada nju boli, recite joj to na vrijeme i ostanite u čekaonici".

Emanuel se sa svojom bivšom suprugom oko viđanja Lukom lako dogovori. No, rastanci su uvijek bolni.

"Najčešće to bude mahanje iz auta i tata ide i odlazi, meni osobno bude teško poslije razmišljati. Treba mi dan dva da opet dođem u nekakvu normalu".

Emanuel savjetuje očeve gdje se igrati s djecom, kako postupiti u izazovnim situacijama za očeve i da u roditeljstvu nema muško-ženskih poslova.

"Zapravo dosta očeva i danas smatra da oni ne bi trebali mijenjati pelene, da ne bi trebali ići s djetetom kod doktora. To je jedna sasvim normalna stvar. Ok, malo to smrdi... Ok, svi smo mi bili klinci. Netko nam je to morao raditi, zašto mi to ne bismo radili svojoj djeci... Mislim da je to jedna lijepa stvar".

Tatin dnevnik je Emanuelov ispušni ventil i katalizator emocija. A vama, dragi očevi, može biti potpora u teškim roditeljskim trenucima. Uz Tatin dnevnik niste sami.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba