Ostalo

Ovako je Barbara Šegetin izgledala prije nego što se proslavila: Više se ne druži sa Sorajom, a sreću...

Javnosti je odmah postala zanimljiva zbog atraktivnog izgleda, ali i zbog toga što se godinama unazad družila s najpoznatijom balkanskom starletom Sorajom Vučelić

RTL.hr
21.10.2021 09:40

U rujnu 2015. Barbara Šegetin javnosti je postala poznata kao nova reality zvijezda s obzirom na to da je sudjelovala u sedmoj sezoni popularnog RTL-ovog reality showa Big Brother.

U luksuznu kuću ušla je u društvu sestre, godinu dana mlađe Tine Šegetin . Zanosne sestre predstavile su se kao manekenke koje dolaze iz Rijeke, ali već neko vrijeme zajedno žive u Zagrebu.

Barbara Šegetin

Barbara je u tada imala 25 godina, a otkrila je kako se bavi manekenstvom i modelingom, a želja joj je tada bila otvoriti kozmetički salon s obzirom na to da je kozmetičarka po strudi.

Javnosti je odmah postala zanimljiva zbog atraktivnog izgleda, ali i zbog toga što se godinama unazad družila s najpoznatijom balkanskom starletom Sorajom Vučelić. Sebe je opisala kao ženu koja voli narodnu glazbu i cajke, a otkrila je i kako obožava pirsinge i tetovaže.

Barbara Šegetin

Nedugo nakon izlaska iz reality showa, Barbara Šegetin navodno se posvađala s fatalnom Sorajom. O razlogu svađe nikada nisu javno pričale, a najbolji dokaz da među nekadašnjim prijateljicama ne cvjetaju ruže su društvene mreže.

Soraja i Barbara više se ne prate na Instagramu, a izbrisane su i sve zajedničke fotografije. Atraktivna Barbara prije nekoliko godina povukla se iz javnog života i sreću pronašla u Beogradu.

Soraja Vučelić, Barbara Šegetin

Tamo je prošle godine upoznala i sadašnjeg zaručnika,bosanskohercegovačkogtenisača Damira Džumhu s kojim je u srijedu dobila prvo dijete, sina Luku.

Zaljubljeni golupčići zajedno su nešto više od godinu dana, a nedugo nakon što su postali par, napravili su i zajedničke tetovaže: na prstu su dali tetovirati znak beskonačnosti.

Barbara Šegetin

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja u Beogradu, a bivša manekenka, tvrde prijateljice, zaljubila se u njegovu dobrotu i iskrenost.