Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BEZ SVOJIH KRPICA

Ovako to izgleda kad se političari razgolite

Umjesto starleta ili missica koje vole skidati odjeću, danas su na redu političari. Donosimo pet uglednika iz svijeta politike, od kojih su neki nažalost puno poznatiji zbog otkrivenih škembi i mišića nego po dobrim političkim odlukama.

RTL/ 13.1.2013. u 18:03
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ne znamo hoće li vas naših pet ovotjednih junaka zavesti, ali da su se poskidali, bome jesu. Iako bi ovi domaći i svjetski političari trebali ogoliti svoje misli, mahom su ogoljavali torza i ekstremitete.

Vruće je u ovih dana bilo u tom gradu Dubaiju. Zato nam je ministar financija Slavko Linić odlučio vrući krumpir zvan kriza prebaciti na nekog drugog, odjenuti vruće hlačice i hladiti njihov sadržaj u perzijskom zaljevu.

Za Slavkova ruskog kolegu Putina samo je pitanje trena kada će ostati bez gaća. Jer on jaše, skače, peca, gladi tigrove, a sve to često voli raditi bez majice. A najviše ipak voli kad mu nacija zuri u pomno definirane miške.

Putinova hrvatska verzija Darko Milinović svoje je mišiće napumpavao godinama. I nije ih se libio pokazivati svima.

Ma gotovo smo sigurni da je Danijela Martinović ovu pjesmicu posvetila primoštenskom načelniku i njegovu brodiću. Jer svi smo ljetos vidjeli da mu baš I nije velik. Ali neke druge centimetre stvarno nije trebao šetati usred dana i usred sezone.

Da je barem tadašnji talijanski premijer ostavio neki šeširić na strateškom mjestu, ne bi se svjetski osramotio. Barem ne zbog golotinje. Ali, ovaj vremešni ljubimac žena i ljubitelj bunga bunga partija volio je čitavog golog sebe dati narodu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Josip Kovačević

Ovo je najzgodniji hrvatski liječnik: Anesteziolog iz KBC-a Zagreb vrlo je samozatajan, no voli pokazivati mišiće

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba