Ostalo

Ovdje će izgraditi najveći trgovački centar na svijetu!

Planovi za projekt 'svjetskog trgovačkog centra' prvotno su otkriveni prije 18 mjeseci, a čini se da sada kreću radovi. Međutim, ne navodi se kada se očekuje završetak gradnje, koliko će koštati taj projekt i tko će ga financirati.

RTL - Hina
05.07.2014 16:35

Dubai pokreće projekt izgradnje četvrti s hotelima i zabavnom industrijom koji uključuje najveći trgovački centar na svijetu, izjavio je u subotu čelnik Ujedinjenih Arapskih Emirata Mohamed bin Rašid al-Maktoum .

Planovi za projekt "svjetskog trgovačkog centra" prvotno su otkriveni prije 18 mjeseci, a čini se da sada kreću radovi. Međutim, ne navodi se kada se očekuje završetak gradnje, koliko će koštati taj projekt i tko će ga financirati.

"Projekt će biti građen u fazama u skladu s postupnim rastom obiteljskog turizma u Dubaiju", rekao je Mohamed Abdulah al-Gergawi, predsjednik Dubai Holdinga.

Posljednja verzija planova izgradnje uključuje trgovački centar na 743.000 četvornih metara povezan s tematskim parkom, kazalištima, objektima za medicinski turizam i stotinu hotela.

Taj će kompleks moći primiti 180 milijuna posjetitelja godišnje.