Ostalo

Ove osobe obilježile su tjedan! Grašo i Rihanna dijele sličnu sudbinu, no 'prešišala' ih je kraljica...

Petar Grašo ima hit godine prema glasovima publike, a obitelj Huljić trijumfirala je na dodjeli glazbenih nagrada

Ana Zgrebec
06.02.2022 20:30

Rihanna

Da je barbardorska ljepotica Rihanna u dvogodišnjoj vezi s reperom A$AP-om Rockyjem poznato je odavno, ali da očekuju prvo dijete iznenadilo je sve. 33-godišnja Rihanna po prvi puta pokazala je trudnički trbuh u šetnji New Yorkom. Još se ne zna spol djeteta, no do poroda posvetila se humanitarnom radu.

"Dok stojim u ovoj predivnoj sobi, vidim optimizam, vidim nadu, vidim budućnost. Znam da svatko od vas ima mogućnost pomoći nekome. Jedino što trebate je pomoći jednoj osobi ne tražeši ništa za uzvrat. Za meneto je humanost", izjavila je Rihanna.


Kraljica Elizabeta II.

Kraljica Elizabeta II.slavi 70 godina vladavine. Povijesni dan nije obilježen ceremonijom jer 95-godišnja kraljica godišnjicu očeve smrti provodi u privatnosti. Elizabeta je na tron zasjela sa samo 25 godina čime je postala najdugovječniji britanski vladar.

"Pred svima vama izjavljujem da će cijeli moj život, bio on dug ili kratak, biti posvećen vašoj službi i službi naše velike kraljevske obitelji kojoj svi pripadamo", izjavila je tada princeza Elizabeta.

Što je i ostvarila pa i ne čudi da je Elizabeta Britancima najdraža članica kraljevske obitelji, koja će obljetnicu krunidbe proslaviti četverodnevnom proslavom u lipnju.

Pročitajte još
Događaji koju su obilježili tjedan! Britney se i dalje bori protiv svoje obitelji, a Pernar zadaje muke...

Petar Grašo

Petar Grašo ima hit godine prema glasovima publike, a obitelj Huljić trijumfirala je na dodjeli nagrada Cesarica! Osim što je pop hitom proglašena pjesma "Inamorana", bračni par Huljić dobio je i nagradu za autore godine.

"Neopisivo je zadovoljstvo kad završiš pjesmu i misliš da je to to i onda ju pustiš u svijet i ona ili poleti ili se prizemi. Ovaj put je poletjela i osvojila Cesaricu za hit godinu", kazala jeVjekoslava Huljić.

"Radim muziku, koncerte, putujem letim jer obožavam biti s publikom, a kad te publika nagradi onda si blagoslovljen i sretan čovjek", poručio jePetar Grašo.

Što Grašo očito jest. Osim rasprodanih koncerata i nagrada Petar će ovoga proljeća dobiti i prvo dijete.