Play ponuda
Play ponuda
Uživale na koncertu

Kakve dame! Evo kako su prije 20 godina izgledale Monika Kravić, Lana Klingor, Antea Kodžoman

Prije 17 godina održan je božićni koncert koji je privukao brojna poznata lica, a mnogi od njih na sceni su već dva desetljeća.

Image
Foto: pixsell.hr
RTL.HR/ 9.4.2022. u 15:30
Play ponuda

Godine 2005. grupa Magazin u Zagrebu je održala božićni koncert, a taj događaj privukao je brojna poznata lica. Tamo su se našle i slavne Hrvatice koje su i danas jednako popularne kao i prije 17 godina.  

Jedna od njih je i Lana Klingor koja je domaćoj javnosti postala poznata 2001. godine kada se pridružila popularnoj domaćoj grupi ET, a od tada se nije puno promijenila. Na koncertu se tada pojavila u haljinici s dekolteom koji je sezao sve do pupka, a mnogi su i tada komentirali njezini odvažan odabir.  

Image
Foto: pixsell.hr
Image
pixsell.hr

(Foto: Pixsell)

Inače, Lana se nedavno podvrgnula operaciji grudi, o čemu se oglasila na svojem Instagramu gdje je otkrila da je odlučila zamijeniti silikone koje je ugradila prije 21 godinu novima. 

Osim Lane, na koncertu je bila i Antea Kodžoman koja je u to vrijeme bila na vrhuncu svoje karijere. Pojavljivala se u brojnim emisijama, nosila revije diljem svijeta, snimala reklame i bila rado viđen gost na brojnim događanjima, ali nekoliko godina kasnije ipak se odlučila povući i voditi nešto mirniji život. Anteu se sada s vremena na vrijeme može vidjeti na zagrebačkoj špici, a bivša manekenka uvijek je dotjerana od glave do pete. Ova diplomirana ekonomistica danas je članica uprave i direktorica marketinga Lokomotive.  

Image
Foto: pixsell.hr
Image
pixsell.hr

​(Foto: Pixsell)

Na koncertu fotografi su ulovili i Moniku Olujić, bivšu televizijsku voditeljicu, a danas uspješnu producenticu i scenografkinju. Monika je također sagradila i uspješan privatni život, pa je tako u listopadu prošle godine rodila svog trećeg sina, kojeg su ona i njezin drugi suprug, odvjetnik Fran Olujić, nazvali Ivan. Iz braka s Marijem Mamićem Monika ima sinove Jakova i Josipa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: pixsell.hr
Image
pixsell.hr

(Foto: Pixsell)

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Frajeri s travnjaka

Djevojke, duboko udahnite! Ovi mlađahni ljepotani uskoro će zamijeniti dobro poznata nogometna lica

Play ponuda

Više s weba