Ostalo

Talent će između ostalih pokazati jedna polu Ruskinja, te 'stari roker' u tijelu osmogodišnjaka

Ove subote u 20 sati u novoj epizodi 'Zvjezdica' gledatelji će imati priliku upoznati i poslušati deset novih kandidata. Bit će tu i onih koji su se već

Tabloid.hr
20.04.2018 11:27

U subotu, 21. travnja u 20 sati na RTL-u gledatelji će imati priliku upoznati i poslušati deset novih kandidata Zvjezdica' koji su za gledatelje pripremili pravi spektakl.Od pomno odabranih kostima, scenskog nastupa i koreografije, do neodoljivog šarma i zvonkog glasa. Tko su sljedeći natjecatelji - pročitajte u nastavku!

Zvjezdice kandidati ep 2

Filip Gojković, 8 godina, Pula

Filip je stari roker u tijelu osmogodišnjaka. On obožava rock&roll i smatra da je to njegov život. Svira gitaru i električne bubnjeve te se nada da će jednog dana biti prava rock-zvijezda. Osim rocka, voli slušati i kralja popa – Michaela Jacksona, čije poznate i zahtjevne plesne pokrete izvodi bez imalo problema. Filipov otac je također glazbenik te su od njega najviše i potekli ljubav i talent prema glazbi.

Zvjezdice kandidati ep 2

Laura Čurin, 12 godina, Čakovec

Laura je polu Hrvatica, polu Ruskinja, koja obožava rusku glazbu, kulturu i tradiciju. U Rusiji joj se najviše sviđa glavni grad Moskva i njegov čuveni Crveni trg na kojem je, posljednji put kada je tamo bila, bacila novčić i poželjela sudjelovati u Zvjezdicama'. Izgleda da joj se želja ostvarila te žiri od Laure može očekivati potpuno drugačiji nastup od ostalih kandidata.

Zvjezdice kandidati ep 2

Ivona Bilić Prcić, 14 godina, Omiš

Ivona je rođena u Njemačkoj, gdje je živjela do pete godine. Kada je došla u Hrvatsku imala je teško razdoblje prilagodbe jer nije znala jezik, zbog čega su je druga djeca često izbjegavala. Ipak, to vrijeme je iza nje i sada ima mnogo prijatelja, a njezina najveća podrška je starija sestra. Osim što odlično pjeva, Ivona ima i smisla za modu te prati trendove, što ćete vidjeti na njezinom prvom nastupu u showu.

Zvjezdice kandidati ep 2

Alka Bulj, 7 godina, Sinj

Alka je ime dobila po viteškoj igri po kojoj je Sinj poznat. Pomalo je stidljiva i plaha, ali obožava pjevanje i zato se prijavila u Zvjezdice. Želja za sudjelovanjem bila je velika te vjeruje da će uspjeti pobijediti tremu kada izađe na pozornicu i pusti glas. U školi ima sve petice i četvorke, a kada ne uči, u slobodno vrijeme voli se družiti s prijateljima i svojom sekom.

Zvjezdice kandidati ep 2

Mateo Prša, 14 godina, Gospić

Mateo je emotivan dječak koji najviše voli pjevati balade. Inače pjeva u školskom zboru i pleše folklor. Mateo je toliko silno želio doći u Zvjezdice' da se rasplakao od sreće kada ga je voditeljica Doris Pinčić Rogoznica nazvala i obavijestila da je prošao audiciju.

Zvjezdice kandidati ep 2

Anmari Smuk, 10 godina, Pula

Anmari je naizgled slatka mala djevojčica, a kada pusti glas, pretvara se u pravu pravcatu opernu divu. Obožava Adele i Whitney Houston, a kada naraste želi biti operna pjevačica. Osim pjevanja, puno pažnje pridaje i scenskom nastupu te kostimografiji pa od nje možemo očekivati zanimljive odjevne kombinacije.

Zvjezdice kandidati ep 2

Lana Rubelj, 11 godina, Split

Lana se već natjecala u prvoj sezoni Zvjezdica, kada je žiri očarala svojim originalnim nastupima. Za nju trema ne postoji jer smatra da je rođena za scenu. Mašta da će jednog dana biti glumica, a veliku pažnju pridaje scenskom nastupu i outfitu, koji mora odgovarati stilu pjesme koju pjeva. Lana i ove sezone planira pripremiti pravi mali mjuzikl kako bi oduševila žiri.

Zvjezdice kandidati ep 2

Lara Herceg, 14 godina, Zagreb

Lara je multitalentirana djevojčica: jedri, snowboarda, svira gitaru, pjeva i izvodi beatbox. Svojim nastupom u Zvjezdicama' prvenstveno želi poslati poruku da svatko u životu može uspjeti ako je dovoljno uporan i slijedi svoje snove. Nada se kako će žiri prepoznati njezin talent, a dodatne bodove planira prikupiti izvođenjem beatboxa na pozornici.

Zvjezdice kandidati ep 2

Flora Bašić, 11 godina, Split

Flora je svestrana i ima mnogo hobija, no prevladava ljubav prema umjestnosti. Voli pjevati, crtati, plesati i glumiti, a na pozornici se dobro snalazi jer već ima iskustva s nastupima na festivalima. Veliku pažnju pridaje scenskom nastupu i kostimu koji je uvijek posložen od glave do pete.

Zvjezdice kandidati ep 2

Jakov Jozinović, 12 godina, Vinkovci

Jakov je također multitalent koji se bavi manekenstvom, glumi u predstavama, igra tenis, svira klavir te pohađa glazbenu školu i pjeva. Vrlo je komunikativan i druželjubiv dječak, koji nema tremu i jako dobro zna što želi u životu. Jakov smatra da su Zvjezdice' njegov put do zvijezda, a najveća podrška u tome, kao i u ostalim stvarima u životu, je njegova baka, kojoj je posvetio svoj prvi nastup u showu.