Ostalo

Ove žene dožive stotinu orgazama na dan!

Žene koje su se u ovoj priči povjerile kameri kažu: život im je noćna mora. Zbog rijetkog su poremećaja 24 sata na dan seksualno uzbuđene. Uzbuđenje može potaknuti čak i najobičnija perilica rublja, a orgazme koji put ne mogu zaustaviti satima.

RTL
28.09.2012 19:57

Samo joj je jedna stvar u glavi. Nije čudo što je Jeannie u žurbi jer njezin poremećaj ne pita ni za vrijeme ni za mjesto.

Žene koje pate od sindroma trajnog seksualnog uzbuđenja osjećaju napetost u genitalijama koje su neprekidno prokrvljene i traže olakšanje.

Kada Rachel krenu orgazmi, ne može ih zaustaviti. Sve oko njih što vibrira ove žene može izluditi. Rachel vlastita perilica rublja svaki put pokušava zavesti. I obično uspjeva.

Pomoć koju su ove žene same sebi smislile je da manijakalno čiste kuću. Glavno je samo da nešto rade i odvlače pažnju od same sebe.

Propale veze i kontakti s ljudima i samo udovoljavanje želji koja se ne može utažiti. Iako se o njihovom sindromu zna vrlo malo, ove se žene nadaju da će im liječnici uspjeti pomoći da se njihov demon barem malo utiša.