Play ponuda
Play ponuda
Natjecanje u senzualnom sportu

Ove žene, majke, kraljice sa šipkom barataju kao i s kuhačom!

Vodimo vas na europsko prvenstvo u plesu na šipci. Mnogima je prva asocija na taj sport - striptiz bar. Ali ono u što se ovo plesanje pretvorilo nije ni blizu toga. Reći ćemo vam samo da je jedna od zvijezdi ove discipline majka trojki i to na pragu 40. Kad je vidite - reći ćete - nema šanse.

RTL/ 9.7.2014. u 18:05
Play ponuda

Dama na ulici, domaćica u kuhinji, a kad se upale svjetla reflektora – itekakva plesačica!

Vremena u kojima se ples na šipci veže isključivo uz striptiz barove odavno su iza nas jer ove žene, majke, kraljice sa šipkom barataju jednako dobro kao i s kuhačom! Štoviše, ove samosvjesne i snažne žene svoju ljubav prema popularnom senzualnom sportu pokazuju i na natjecanjima! Jedan takav održan je i u samom centru Zagreba okupivši 'creme de la creme' europske pole dance scene.

"Malo se smješkaju, prijatelji neki podržavaju a oni koji prate to - razumiju..ostali...ne znam, kako tko", otkrila je plesačica Elizabeta Rudman.

Elizabeta se u ovaj sport zaljubila prij epet godina i to isključivo zbog rekreacije - a ne kako neki misle - zarade.

"Prije je to bilo dosta neuobičajeno, znate dobiti neke čudne nadimke - plesačica striptizeta jer ljudi ne znaju o čemu se radi...ovakvih natjecanja nije bilo u hrvatskoj ..treba nastaviti dokumentirati ovakva natjecanja", dodala je plesačica.

A kad smo kod čudnih komentara - toga u Francuskoj jednostavno nema! To zna i vlasnica pariškog plesnog studija, a ujedno i majka trojki.

"Moji prijatelji i suprug su mi velika podrška. Misle da je ples predivan i drago im je što se bavim njime", priznala je Claire Francisci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Šest godina nastupanja u pariškom Crazy Horse-u ovoj 37-godišnjoj majci izgradilo je itekakvo samopouzdanje, a jedan nastup promjenio joj je život! Naime, plešući na šanku dogodila joj se i ljubav.

Predstavnica Belgije, ujedno i pobjednica ovog natjecanja - bavljenje plesom oko šipke shvaća itekako ozbiljno! Unatoč uvriježenom mišljenju - ovaj senzualni ples nije joj pomogao pri pronalasku dečka.

"Toliko vježbam da uopće nemam vremena za društveni život. Zapravo, jako je teško imati dečka jer toliko vremena provedete trenirajući pa nemate vremena za privatan život", otkrila je Sarah Cavenaile.

Organizirati ovakav tip događaj usred Lijepe naše nije mačji kašalj! Pogotovo kada se radi o prvom takvom natjecanju u ovom dijelu Europe.

"Ali je veselje vidjeti ljude na sceni, akko rade i akko su svoj rad i trud pokazali i publiku koja je oduševljena", kazala je Ingrid Jerak, organizatorica natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ČOKOLADNI POLJUBAC

Superbaki Mariji ne prestaje zvoniti mobitel nakon 'Večere za 5 na selu': Svi traže ovaj recept!

Raskošne nule na tekućem računu zahvaljujući plesu oko šipke u današnje vrijeme više zvuče kao znanstvena fantastika.

Ova zabava za sve uzraste prije desetak godina sramežljivo je ušetala u hrvatske plesne centre, a danas se njome bave tisuće i tisuće cura, djevojaka, žena, pa čak i muškaraca koji plešući oko šipke ruše razne predrasude izgledajući - jednako zanosno i zavodljivo.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Play ponuda

Više s weba