Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ČUDESNA DJECA

Ovi klinci su inteligentniji od Einsteina!

Nedavno su dvije djevojke, koje su još uvijek premlade da sjednu za upravljač automobila, premašile Einsteinov koeficijent inteligencije za koji se smatra da je iznosio 160. No, njih dvije nisu jedine koje su svoj test inteligencije riješile bolje od slavnog fizičara.

Image
Foto: Youtube
M. B./ 31.10.2012. u 15:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

AlbertaEinsteina smatra se jednim od najvećih umova u povijesti, no nedavno su dvije djevojke, koje su još uvijek premlade da sjednu za upravljač automobila, premašile njegov koeficijent inteligencije za koji se smatra da je iznosio 160. No, njih dvije nisu jedine koje su svoj test inteligencije riješile bolje od slavnog fizičara.

JacobBarnett (12) svakako se nalazi pri vrhu te ljestvice. Kao dvogodišnjaku mu je dijagnosticiran poremećaj u ponašanju, no kasnije se ispostavilo da ovaj dječak jednostavno funkcionira na višem nivou. Ima kvocijent inteligencije 170 pa pohađa satove napredne matematike i astrofizike, a jednog dana želi postati profesor.

PranavuVeeri (6) je rezultat testa inteligencije bio 176, a može nabrojati sve američke predsjednike u povijesti. Ima fotografsko pamćenje, a može i reći koji je točno dan u tjednu za bilo koji datum od 2000. godine do danas.

VictoriaCowie (11), FabiolaMann (15), OliviaManning (12) također su postale svjetske senzacije nakon što su sa svojim kvocijentom inteligencije od 162 nadmašile genijalne umove poput StevenaHawkinga, BillaGatesa ili Alberta Einsteina.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Katarina Rautek čeka treće dijete! Bivša pjevačica grupe ET otkrila spol i ime bebe

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba