Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
upoznavala ih preko interneta

Ovisna o seksu s nepoznatim muškarcima

Britanka Becky Stevens u razdoblju od svoje 15. do 20. godine zbog seksa se sastala s više od 40 stranaca koje je upoznala preko interneta. O svom načinu života odlučila je progovoriti jer je shvatila da nije jedina te da je riječ o velikom problemu među mladima.

Image
S.M./ 23.4.2012. u 9:23
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Becky Stevens, 20-godišnja Britanka, bila je ovisna o seksu s nepoznatim muškarcima koje je upoznavala preko interneta, a od svoje 15. godine zbog seksa se sastala sa više od 40 stranaca.

"Seks je bio grozan, nikad me nisu pitali uživam li. Nikad ih više nisam vidjela. Osjećala sam se poniženo, ali istovremeno bila sa ovisna o uzbuđenju", ispričala je Becky.

Dok nije sve priznala, njezina majka mislila je da vrijeme koje je provodila s muškarcima zapravo provodi s prijateljima.

Sve je počelo kada se s 15 godina na stranici za upoznavanje počela dopisivati sa muškarcem koji se predstavio kao Stuart. Nakon šest mjeseci platio joj je kartu za vlak, a da bi ga upoznala, Becky je putovala čak 320 kilometara.

"Dopisivali smo se nekoliko mjeseci i seks je bio očit sljedeći korak. Kad sam ga vidjela, pomislila sam da uopće ne izgleda kao na slikama, a činilo se da ima oko 40 godina. Ipak, otišli smo u hotel i poseksali se", ispričala je Becky.

Sada, pet godina kasnije, ova djevojka ipak se uspjela riješiti svoje ovisnosti, a o svom načinu života odlučila je progovoriti jer je shvatila da nije jedina te da je riječ o velikom problemu među mladima.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
FITNESS TRENERICE

Suzana Štimac na pragu pedesete izgleda fantastično! Ustaje svako jutro u četiri i zaslužna je za formu brojnih poznatih Hrvatica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba