Ostalo

OVO JE NJEZINO NAJVATRENIJE IZDANJE! Ivana Knoll pozirala u toplesu, pratitelji je 'bombardiraju' komentarima

Zaštitni znak Ivane Knoll svakako su kupaći kostimi, ali ovaj put odlučila je napraviti drastičniji korak se skinula u toples

RTL.hr
16.09.2022 08:45

Najpoznatija hrvatska navijačica i manekenka, simpatična Ivana Knoll svoje obožavatelje najviše voli iznenaditi vatrenim izdanjem, točnije, fotografijama na kojima pokazuje svoje isklesano tijelo i bujne obline. Iako u posljednje vrijeme živi na relaciji Amerika-Zagreb, a u slobodno vrijeme druži se sa svjetskim facama među kojima je i Leonardo DiCaprio , Ivana nikada na zaboravlja svoje obožavatelje na društvenim mrežama!

Ovaj put odlučila im je pripremiti pravu ''poslasticu'', a riječ je o fotografiji na kojoj pozira u toplesu. Bujne grudi prekrila je rukama te je svojim pratiteljima otkrila kako trenutno uživa na Maldivima. Stotine pratitelja komentiralo je kako su oduševljeni ovim, kako pišu, najvatrenijim izdanjem, a fotografija se, sudeći po komentaru, svidjela i Eciji Ivušić.

Inače, Ivana je nedavno u intervju za RTL.hr progovorila o lagodnom životu u Americi. ''Amerika je oduvijek bila moj san, samo nažalost fakultet, rodbina, koronavirus, stalno sam bila spriječena. Zato sam odlučila početkom ove godine odmah otići i vidjeti s kojim agencijama bih željela raditi pa sam pokrenula proces za radnu dozvolu. Bila sam u gotovo svim agencijama i upoznala mnoštvo važnih i utjecajnih ljudi u toj industriji. Prošli mjesec sam u Turskoj imala čast upoznati i družiti se s vlasnicom najprestižnije modne agencije 'IMG models' , Lisom Mariom Benson koja surađuje s Gigi Hadid, Bella Hadid, Kendal Jenner... Dobila sam brojne ponude za posao, no nisam radila ništa, naravno, dok ne dobijem dozvolu za rad'', rekla nam je Ivana.