Ostalo

Ovo je novi trend na djevojačkim večerima!

Djevojačke večeri s čudnim striperima, na kojima od neugode umiru i striperi i djevojke su, čini se, prošlo svršeno vrijeme. Na tu predbračnu scenu stigao je novi trend - djevojačke na šipci. Kako to izgleda kad mladenka, kuma i ostale curke skoče na šipku?

RTL
04.02.2014 17:59

Još od malih nogu djevojčice obično sanjanju o vjenčanju iz snova. No, postoje i one koje svoje, pomalo drukčije snove oživljavaju na djevojačkoj večeri! I ne, kuma Željka mladenki i prijateljicama nije servirala tako očekivanog stripera - već nešto mnogo zanimljivije! Štangu! Kuma je, čini se, odlično odradila zadatak i organizirala djevojačko iz snova!

Večer posvećena samo prijateljicama traje oko dva sata, a ujedno je i svojevrsno zagrijavanje za daljnje akcije!

Zabava je zagarantirana, tvrdi vlasnica fitness studija Ana Kuhanec Brašnović - svima. Čak i onim ženama koje su potpetice, štangu i ove ultra kratke haljinice vidjele samo na televizijI!

Kod ove vesele mladenke Mirte nema niti srama niti straha zbog provoda njezine jače polovice sa svojim društvom! Momačka često zna ženama biti lagana noćna mora. Jer ondje često glavnu riječ vode striptizete!

"To je bezveze, ovo je prava stvar", uvjerava instruktorica Marina Šimunović .

Svjesna je toga i seksi Mirta!

"Ne, ne, ne brinem se. Može imati stripericu, ali ne može biti bolja od mene!", mirna je mladenka.

No takvu svijest o sebi nemaju baš sve žene. Zato ovim plesom i ovakvom djevojačkom to baš u svakoj pokušava probudti Ana koja je ovakav tip djevojače dovela iz Los Angelesa!

A gospodin sretnik, budući suprug, ne mora se brinuti - ove su se dame jako dobro zabavile i nisu radile ništa što se vama i njemu ne bi svidjelo!

A da on dobije ipak poseban tretman za prvu bračnu noć, opet su se pobrinule prijateljice i osigurale mladoj izazovnu svadbenu opravicu! Vjerujemo da će se za šipku pobrinuti mladoženja! Sretno im!