Play ponuda
Play ponuda
zadivili svijet

Ovo su najoriginalnija iznenađenja za Dan zaljubljenih

Najromantičniji ili pak najiritantniji dan u godini? Valentinovo svatko doživljava drukčije. Pogledajte na koje su sve načine ludo zaljubljeni kreativci zadivili ne samo svoje voljene, već i cijeli svijet koji je gledao i navijao za njih.

RTL/ 14.2.2013. u 18:10
Play ponuda

Bombonjera i ruža. Klasično je najbolje. E da, bilo bi tako da nam kreativci nisu svojim superljigavim videima nabili komplekse da su potrebni mjeseci planiranja, raznorazni cirkusi, statisti i rekviziti.

Tako je američkom paru Valentinovo palo 145 dana prije dana njihova vjenčanja. Ona se kad ga nije bilo ušuljala u njegov ured i ukrasila ga sa 145 srdaca s porukicama.

Tri studoša iz Marylanda su nasred fakulteta izvela svoju plesnu točku i nije im bio problem izblamirati se samo da bi odabranice svojih srdaca mogli teatralno darovati.

Ali kao da darovi odjednom nisu dovojni. Cijeli se svijet danas zaručuje, ženi i udaje. Na Filipinima 300 parova odjednom.

Gregorio je u trgovini ulovio svoju pedeset godina mlađu odabranicu i tražio da im baš sveti Valentin bude svjedok. "Postoji izreka da godine nisu važne, a ja mislim da ne postoji ni pravilo da bi muškarac i žena trebali biti bliskih godina da bi bili bliski. Važno je dobro iznenađenje", rekao je Gregorio.  

A sjetimo se samo što je sve Frankel organizirao da bi mogao zaprositi svoju Amy u filmiću zbog kojeg i danas mnogi plaču. Animirao je cijelu ulicu koja je zdušno sudjelovala u možda najoriginalnijoj i najluđoj koreografiji ikad.

No s obzirom na to kako sve veliko i teatralno može završiti, koji put je dobro posegnuti za jednostavnim znakom ljubavi. Gotovo pa odbačena čokoladica i ruža na kraju svega uopće ne izgledaju loše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OBITELJSKI ČOVJEK

Najzgodniji Crnogorac u Hrvatskoj dugo nije objavio ništa na Instagramu, a onda je oduševio preslatkom fotkom: 'Najslađa moguća stvar'

Play ponuda

Više s weba