Play ponuda
Play ponuda
Zagreb Alien

Pad svemirskog broda, kompleksna molekula i limun?

Biće iz jarunskog jezera pronašlo je specifičan način spajanja na internet i prikupljanja potrebnih informacija. Nastavilo se neopaženo kretati okolicom jezera u potrazi za zemaljskim plodovima specifičnih karakteristika.

Image
Foto: Sceenshot
RTL/ 28.6.2013. u 12:30
Play ponuda

Pritom se čini da biće iz jarunskog jezera ostvaruje i neku vrstu, čovjeku nemoguće, komunikacije. Ali s kime ili čime točno - nije nam otkriveno.

Svejedno, počinjemo polako otkrivati vezu između ciljeva pojedinih misija prikazanih u poglavljima dosad objavljenih video dnevnika.

U prvoj epizodi tražio je element kalcija te ga na kraju pronašao u zobenim pahuljicama. U drugoj se, između mrvica čokoladnog keksa, peciva iz pekare i sendviča od integralnog kruha, fokusirao na integralni sendvič. Određena svojstva integralnog kruha prikazana u energetskoj sferi očito za njega imaju veliku važnost. 

Za čime traga ovaj put? Što to  povezuje pad broda, nepoznatu molekulu i limun? Nove zagonetne scene pogledajte u trećoj epizodi Zagreb Alien video dnevnika te nam ponudite svoje teorije i odgovore na pitanja na www.facebook.com/ZagrebAlien.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Josip Kovačević

Ovo je najzgodniji hrvatski liječnik: Anesteziolog iz KBC-a Zagreb vrlo je samozatajan, no voli pokazivati mišiće

Play ponuda

Više s weba