Ostalo

Pala prva svađa u BB kući: 'Nitko neće vrijeđati moju djecu!'

Nije dugo trebalo da u BB kući dogodi žestoka svađa između Lucije i Antonije

Tabloid.hr
29.01.2018 15:10

Stanari Big Brother kuće gotovo se još nisu stigli ni bolje upoznali, a već su se uspjeli posvađati. Naizgled mirno poslijepodne poremetila je žestoka svađa Lucije Stojak i Antonije Ćatipović.

Antonija je, naime, tijekom razgovora u kuhinji mladoj Splićanki rekla kako je za tri godine vidi kao starletu, što je Luciju jako naljutilo.

''Gdje se vidiš za tri godine? Šminkaš se tri sata, način na koji si ušla - sve govori da si starleta!'', nastavila je Antonija.

''Ti me vidiš kao starletu, ja se tako ne vidim. Ja tebe vidim kao apsolutno ništa. Ti si jedna zapuštena žena koja ne brine o svom izgledu'', uzvratila joj je Lucija.

Ostali su stanari pokušali smiriti svađu, no nisu mogli nadglasati njihove žestoke uvrede koje su se nastavile i dalje.

No cijela je situacija kulminirala kada je Lucija pokrenula priču o Antonijinu majčinstvu, nazvavši je lošom majkom koja je svoju djecu ostavila kod prijateljice i ušla u reality show.

''Ja da sam na tvom mjestu, izašla bih iz kuće ovoga trenutka i vratila se djeci'', kazala je Lucija, na što joj je Antonija odvratila kako se ne može mjeriti s njom jer nije mama i ne zna što znači žrtvovati se za dijete.

''Samo tražiš povod za svađu kako bi skupila što više publike, ali neće ti to proći, izletjet ćeš za dva tjedna'', uzvratila je Antonija koju je Big Brother zatim pozvao u ispovjedaonicu.

'Loše se osjećam zato što mi netko govori da sam loša majka. To su teške uvrede, tako govoriti o nečijoj obitelji. A jesam li ja nju uvrijedila što sam rekla da ju za tri godine vidim kao starletu? Ja to nisam smatrala uvredom'', ispričala je Antonija Big Brotheru u suzama.

Kako je završila prva svađa te što se još događalo u Kući, pogledajte već večeras u 20 sati na RTL-u.