Ostalo

'Pao' seks u 'Ljubav je na selu': farmer Alojz završio u krevetu s tuđom kandidatkinjom

U sinoćnjoj epizodi 'Ljubav je na selu' farmeri su upoznali djevojke koje su im poslale pisma, a došao je red i na farmericu Sandru Blažinu i farmera Stanka Rajčića da upoznaju svoje momke i dame

vijesti.hr
06.10.2016 07:49

Sandru su redom iznenadili svi dečki, obasipajući je darovima, a jedan od njih joj je čak priznao da se već u nju zaljubio pa je lijepa crnka zaključila da ga je očito očarala. No zato joj je jedan odmah 'stao na žulj'. 'Jesi li zbario koju curu u busu?', upitala ga je Sandra. 'To je bio poljubac, ona je mene poljubila', rekao je kandidat te dodao da je djevojci iz autobusa uzvratio poljubac – u usta! Sandra nije bila zadovoljna njegovim odgovorom iako joj je pokušao objasniti da s tom djevojkom ne misli ništa.

Pročitajte još
Ispovijest iz Ljubav je na selu: 'Dečko me ostavio zbog sestre! Sestra je tako pobrala sve moje dečke'

I idući momak razočarao je Sandru. 'Ti si jedna zločestoća, kao imaš tremu, a očijukaš s drugim djevojkama!', rekla mu je Sandra, dok se on pokušao izvući iz situacije rekavši da je to bilo 'čisto ljudsko i prijateljsko očijukanje te da nema ništa zlobno u tome'.

Došao je red da se farmeri odluče koga vode sa sobom na farmu, a koga puštaju kući. Mario Brajković upitao je jednu od kandidatkinja je li istina da je koketirala sa Sandrinim kandidatima, što je ona zanijekala, a druga mu se djevojka morala pravdati da ne želi otići iz emisije jer su ostale konkurentice proširile trač da joj se kod Maria ne sviđa.

Stanku Rajčiću se, kako je rekao, paralo srce dok je izgovarao imena dama koje ne idu dalje, baš kao i Sandri koja nije imala lagan zadatak pa su se momci zapitali jesu li možda krivi poklon poklonili, a i ozbiljno su shvatili susret s njom jer su se namjeravali ženiti.

Alojzove djevojke stići će na njegovu farmu, no budući da su na tulumu ostale i Denisove djevojke, Alojzu se svidjela Anja s kojom je, čini se, imao i intiman odnos! 'Tko prizna, pola mu se prašta', kazala je Anja kada ih je Marijana dovela pred svršen čin da priznaju što se to dogodilo za vrijeme tuluma.

Idući dan Marijana je obznanila svima da se moraju iskazati u seoskim poslovima pa su djevojke morale pokazati koliko su spretne s balama sijena, baš kao i Sandrini momci koji su se bacili u guljenje povrća. Svi zadaci računaju se i mjere te odlučuju koga će na kraju farmeri ostaviti na svojim farmama i dati im šansu da ih bolje upoznaju.

Što sve treba podnijeti za malo ljubavi te tko će u tome biti najbolji, gledatelji će saznati idući ponedjeljak u 21.10 sati u novoj epizodi 'Ljubav je na selu', na RTL-u.