Play ponuda
Play ponuda
LET 3 U NOVOJ CRKVENOJ KONTROVERZI

Papa podijelio estradu

Koze i rogovi su uobičajeni rekviziti grupe Let 3, koja je ovih dana letvicu provokacije podignula nijansu više! Kreativni Riječani snimili su, naime, kontroverznu pjesmu "Hvala tebi, Kriste" i već navukli bijes Crkve.

RTL/ 12.4.2011. u 17:21
Play ponuda

Ostatak estrade udružio se u službenoj himni papina dolaska u Hrvatsku, pa možemo zaključiti da je Papa Benedikt 16. ni kriv ni dužan - podijelio hrvatsku glazbenu scenu!

Jednima je u krvi provokacija, drugima Korizma - ali jedno je sigurno. Estradnjaci su spremni za dolazak Pape u Hrvatsku. Thompson, Oliver Dragojević, Jacques Houdek, Nina Badrić i mnogi drugi ujedinjeni u vjeri već su snimili pozdravnu pjesmu papi pod palicom skladatelja duhovnih pjesama Luke Balvana.

Ideja nije ni nova ni revolucionarna jer se Letovci crkvom bave već godinama. No, pjesma Hvala ti Kriste bi mogla predstavljati kušnju i za narod i za upitnu domaću demokraciju.

Njegovati treba i slobodu izbora, zato, provokatori i provocirani, sjetite se ponekad i toga. Golubica mira samo što nije poletjela.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA POTPUNO NOVI ŽIVOT

Čak se i preimenovao: Bivši suprug Indire Levak Narcis Mujkić sada živi s megauspješnom Senadom Adžem na Floridi

Play ponuda

Više s weba