Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POPRIŠTE RASKALAŠENIH ZABAVA

Papi prodaje svoju kontroverznu luksuznu vilu

Silvio Berlusconi namjerava prodati svoju luksuznu vilu na Sardiniji, koja je proteklih godina zbog raskalašenih zabava s mladim starletama privlačila pozornost svjetske javnosti, a u međuvremenu se već javila nekolicina zainteresiranih kupaca.

Image
Foto: businessinsider.com
K. T./HINA/ 27.9.2012. u 14:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bivši predsjednik talijanske vlade Silvio Berlusconi namjerava prodati svoju luksuznu vilu na Sardiniji, koja je proteklih godina zbog raskalašenih zabava s mladim starletama privlačila pozornost svjetske javnosti, a u međuvremenu se već javila nekolicina zainteresiranih kupaca.

Emir Abu Dabija, jedan poduzetnik iz Londona i nekolicina ruskih magnata zanimaju se za Berlusconijevu vilu Certosu u poznatom ljetovalištu Porto Rotondo na Costi Smeraldi na Sardiniji, objavio je u četvrtak list Nuova Sardegna.

Prema istome izvoru, Berlusconi za vilu traži 450 milijuna eura.

Vila, površine 2.500 četvornih metara s pogledom na more nalazi se u parku veličine 80 hektara s egzotičnim biljkama koje Berlusconi sam njeguje. U parku se nalaze i dva jezera, umjetni vulkan i amfiteatar.

Berlusconi od 1988. ljetuje u vili Certosi, a rado je onamo pozivao druge državnike.

Predsjednik britanske vlade Tony Blair bio je Berlusconijev gost u vili Certosi 2005., ruski predsjednik Vladimir Putin ondje je ljetovao 2003., a 2008. gost u vili bio je predsjednik češke vlade Mirek Topolanek, čiji je boravak postao poznat po objavljenim obnaženim fotografijama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba