Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OSTALA BEZ 2 MILIJUNA DOLARA

Paris nakon pljačke: Uništena sam!

Paris ni medijima nije znala objasniti zašto ne koristi kompjutorsko osiguranje vrijedno milijune dolara. Navodno se previše žurila na party.

Image

paris hilttobn paris hilttobn

D.K./ 22.12.2008. u 15:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LOS ANGELES - Dva dana nakon što joj je provalnik iz kuće odnio nakit u vrijednosti dva milijuna dolara, Paris Hilton se obratila javnosti te priznala da ni u najluđim snovima nije mogla sanjati da će tako skupo platiti svoju zaboravnost. Pljačku je, naime, pomogla ostavivši otključana vrata, dok je alarmni sustav vrijedan milijune dolara bio - isključen.

"Uništena sam! Ne mogu vjerovati da mi je netko provalio u kuću. Uzeo mi je neke stvari koje su imale sentimentalnu vrijednost i koju nitko i ništa neće moći zamijeniti", rekla je bogatašica časopisu Life&Style te priznala kako se, istodobno s provalom, zabavljala na rođendanskoj zabavi Christine Aguilere.

Prema pisanju američkih tabloida, nadzorne kamere pokazuju kako je provalnik znao točno kamo treba ići, pa se pretpostavlja da je već bio u njezinom domu. Paris nema namjeru odustati od potrage za počiniteljem - nudi izdašnu nagradu za bilo kakvu informaciju o novom vlasniku njezinih dragocjenosti.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
moderni 'romeo i julija'

Oni su pravi dokaz da ljubav ne poznaje granice, ni državne, ni vjerske

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba