Play ponuda
Play ponuda
NE ŽELI VRATITI POSUĐENE DRAGULJE

Paris ne zna vratiti posuđeno

Kao da ih već nema dovoljno, bogata nasljednica Paris Hilton posudila je dragulje vrijedne 60 tisuća dolara no nije ih vratila vlasniku. Sada je tvrka čiji su dragulji tuži no Paris se opravdava kako tužba nije utemeljena na činjenicama.

K. T./ 8.4.2011. u 7:12
Play ponuda

Paris Hilton je posudila dragulje vrijedne 60 tisuća dolara i trebala bi ih vratiti vlasniku, navodi se u sudskoj tužbi.

Njemačka osiguravateljska tvrtka Allianz SE tužila je slavnu nasljednicu hotelskog imperija Hilton, ustvrdivši da je ona ignorirala nekoliko pokušaja da se vrati posuđeni nakit.

Prema tužbi podnesenoj 6. travnja na sudu u New Yorku, Hilton je 2007. posudila nakit iz draguljarnice Damiani na Manhattanu, obećavši da će ga čuvati u sefu dok ga ne bude nosila.

Allianz tvrdi da su dragulji bili nečuvani u njezinoj kući u Los Angelesu, kad su u prosincu 2008. ukradeni zajedno s nakitom ukupno vrijednim 2,7 milijuna dolara. Kako navodi osiguravateljska tvrtka, policija je pronašla ukradeni nakit i vratila dragulje bogatoj nasljednici.

Allianz je nakon toga pokušavao stupiti u kontakt s Paris Hilton kako bi se dragulji vratili vlasniku, ali su svi njegovi pokušaji bili bezuspješni. Njemačka tvrtka u tužbi optužuje Hilton za nemar i povredu ugovora.

Glasnogovornica Paris Hilton rekla je da tužba nije "utemeljena na činjenicama".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA POTPUNO NOVI ŽIVOT

Čak se i preimenovao: Bivši suprug Indire Levak Narcis Mujkić sada živi s megauspješnom Senadom Adžem na Floridi

Play ponuda

Više s weba